Plnoautomatické kávovary

» Vďaka optimálnym nastaveniam vie kávovar Esperto Caffè vždy presne, ako má pripraviť Vašu obľúbenú kávu. «
Indre B. Kávová someliérka Tchibo
 

Esperto Latte

Objavte teraz plnoautomatický kávovar Esperto Latte s tryskou na napeňovanie mlieka – pre perfektné latte macchiato, caffè latte a iné.

Čoskoro opäť v predaji
  • Plnoautomatický kávovar Esperto Latte, antracitový
Tchibo plnoautomatický kávovar
S TchiboCard + 1 kg BARISTA Espresso zadarmo*
299,00
TchiboCard cena*259,00
 
 

Esperto Caffè −
Váš osobný barista

Náš plnoautomatický kávovar Esperto Caffè vyčaruje stlačením tlačidla perfektné Espresso a Caffè Crema. Vďaka novej funkcii Doppio môžete teraz pripraviť aj dvojité množstvo nápoja za moment.
* Na uplatnenie TchiboCard zľavy na kávovar Esperto Caffè 1.1 alebo Esperto Latte je potrebné sa prihlásiť do Vášho online TchiboCard účtu. Cena s uplatnenou TchiboCard zľavou je 219 € pre kávovar Esperto Caffè 1.1 a 259 € pre kávovar Espert Latte.
** Jednokilové balenie kávy Barista Espresso bude automaticky pridané do nákupného košíka pri nákupe Vami vybraného kávovaru Esperto Caffè 1.1 alebo Esperto Latte.
Ponuky platia do 31. 12. 2020 alebo vypredania zásob a nie sú kombinovateľné s inými ponukami.

Výhody kávovaru Esperto Caffè:

  • príprava kávy Espresso & Caffè Crema
  • naprogramovateľné množstvo nápoja od 25 do 250 ml
  • kvalitné kužeľové mlecie zariadenie z ušľachtilej ocele s nastavením stupňa mletia
  • prispôsobenie intenzity kávy vďaka technológii Intense+
  • veľký zásobník na kávové zrná 160 g (dá sa rozšíriť na 300 g) s tesnením na ochranu arómy
  • dizajn, ktorý šetrí miesto, so šírkou len 18 cm
  • jednoduché čistenie vďaka vyberateľnému sparovaciemu zariadeniu

Výhoda s TchiboCard

Kúpou jedného z plnoautomatických kávovarov Esperto s TchiboCard získate za nákup akejkoľvek zrnkovej kávy Tchibo alebo kávového príslušenstva vždy 5-násobný počet zrniek. Platí v e-shope a kamenných obchodoch. Tento benefit sa aktivuje nasledujúci deň po prevzatí kávovaru Esperto.

 
 
 
Teraz nové
Dokonalá mliečna pena každý deň
S našimi napeňovačmi mlieka vyčaríte mliečnu penu mávnutím ruky. K napeňovačom mlieka
 
 
 
 
Perfektne zladené
Káva a kávovary od Tchibo sú v perfektom súlade. Pre každú obľúbenú kávu odporúčajú naši experti individuálny stupeň mletia, aby sa z kávových zrniek získala tá najlepšia aróma. Kávovar preto sám nastaví optimálny stupeň mletia pre zvolený typ kávy. Káva do plnoautomatických kávovarov

Dobrá starostlivosť pre dlhú životnosť

Objavte naše odvápňovače a iné

K príslušenstvu

S tými správnymi doplnkami bude Vaša káva ešte lepšia:

Objavte veľký výber napeňovačov mlieka, poháre a šálky a oveľa viac.

Kávové doplnky a sladké špeciality

Videonávody

Spoznajte plnoautomatické kávovary Esperto Caffè a Esperto Latte!

Esperto Latte

Váš plnoautomatický kávovar s tryskou na napeňovanie mlieka

Esperto Caffè

Váš osobný domáci barista

Prvé uvedenie do prevádzky

Len za pár minút pripravený pre Vašu obľúbenú kávu

Zmeniť množstvo nápoja

Zvoľte si množstvo nápoja medzi 25 až 250 ml

Nastavenie stupňa mletia

Doprajte svojej šálke individuálnu arómu

Tlačidlo Intense+ a tlačidlo Doppio

Stlačením tlačidla intenzívnejšia chuť a dvojitý pôžitok

Napeňovanie mlieka s Esperto Latte

Lahodná mliečna pena pripravená o niekoľko minút

Čistenie trysky napeňovača mlieka

Rýchle a jednoduché čistenie

Čistenie sparovacej jednotky

Také jednoduché je čistenie Vašej sparovacej jednotky

Jednoduché odstraňovanie vodného kameňa

Pre trvalý pôžitok z kávy a dlhú životnosť

Prineste si domov zvodnú vôňu čerstvo pomletej kávy a vychutnajte si Vašu obľúbenú špecialitu pripravenú ako od baristu: s naším cenovo výhodným plnoautomatickým kávovarom si stlačením tlačidla pripravíte Váš obľúbený nápoj – s takou intenzitou, akú máte radi, a bez zdĺhavej manipulácie s filtrom a mletou kávou. Kávovar Esperto Caffè pripravuje jednu šálku za druhou aj malé porcie, ľahko sa obsluhuje, jednoducho sa čistí a navyše vyzerá veľmi štýlovo.
S naším malým plnoautomatickým kávovarom bez napeňovača mlieka sa sústredíme na to podstatné: aby sme z každého kávového zrnka získali tú najlepšiu arómu. Preto je kávovar dokonale zladený s kávami Tchibo a bez dlhého nastavovania zvolí vždy optimálny stupeň mletia. Vy si teda len vyberiete, či si chcete pripraviť caffè crema, espresso alebo americano, v prípade potreby zmeníte množstvo nápoja a už sa môžete tešiť na svoju chvíľku s kávou. Samozrejme, intenzitu a stupeň mletia môžete nastaviť aj manuálne stlačením tlačidla.
Bez obáv, plnoautomatický kávovar od Tchibo sa čistí úplne jednoducho. Keďže kávovar nemá takú zložitú konštrukciu ako pákový kávovar, údržba bude vybavená za okamih. Pri každom zapnutí a vypnutí plnoautomatický kávovar vykoná samočistiace prepláchnutie, Vy už potom musíte len umyť nádržku na vodu, nádobu na kávovú usadeninu a odkvapkávaciu misku. Sparovaciu jednotku možno jednoducho vybrať zboku a opláchnuť. Keď je načase vykonať dôkladnejšie čistenie, kávovar Vám to oznámi – s bežne predajným odvápňovačom bude plnoautomatický kávovar rýchlo opäť pripravený na použitie.
V malých domácnostiach sa často objavuje otázka, či sa plnoautomatický kávovar vôbec vyplatí. Odpoveď je jasná: áno! Pretože s takýmto kávovarom získate maximálny chuťový zážitok za málo peňazí na jednu šálku. Vďaka individuálnym možnostiam nastavenia si Vašu kávu môžete vychutnať vždy tak, ako ju máte radi – a urobíte aj niečo pre životné prostredie. Okrem kávovej usadeniny, s ktorou môžete napríklad výborne hnojiť rastliny alebo ju použiť na starostlivosť o pokožku, nevzniká žiadny odpad.
Milujete cappuccino a latte macchiato? Ani v takom prípade si nemusíte bezpodmienečne zaobstarať plnoautomatický kávovar s napeňovačom mlieka. V sortimente Tchibo nájdete veľký výber externých napeňovačov mlieka, pomocou ktorých v šálke rýchlo vyčarujete krémovú korunku pre Vašu kávu. Elektrické pomôcky pripravia horúcu alebo studenú penu a často sa ľahšie čistia ako plnoautomatický kávovar s nádobkou na mlieko.
Plnoautomatický kávovar od Tchibo vyniká nielen pohodlím pre používateľa, pomerom ceny a výkonu a v teste nemeckej spotrebiteľskej organizácie Stiftung Warentest (známka „Dobrý“), ale stane sa aj ozajstnou pastvou pre oči vo Vašej kuchyni. Elegantná ušľachtilá oceľ a hladká predná strana s decentným dotykovým displejom mu prepožičiavajú kvalitný vzhľad. So šírkou len 18 cm sa Váš automatický barista navyše skvele hodí aj do tých najmenších výklenkov, keď na pracovnej doske nemáte veľa miesta nazvyš.
Kávové zrnká chutia najlepšie, keď sú uschované tak, aby bola zachovaná aróma. Zásobník na kávové zrnká kávovaru Esperto Caffè je preto vybavený tesnením s ochranou arómy. Veľmi praktický detail, ak máte hostí a chcete pripraviť viac šálok: stačí zopár pohybov ruky a objem sa dá zväčšiť zo 160 na 300 g pomocou rozšírenia, ktoré je súčasťou balenia. Či už si kávu vychutnávate sami, alebo v spoločnosti iných ľudí – s plnoautomatickým kávovarom Tchibo je pôžitok na dosah ruky!