Tchibo inšpiruje už od roku 1949.

Úspešná história spoločnosti Tchibo sa začala písať v roku 1949 vďaka myšlienke hamburského obchodníka Maxa Herza posielať kávu poštou – zabalenú v praktických dózach na kávu alebo utierkach na riad. V Nemecku sa káva Tchibo čoskoro stala najobľúbenejšou značkou a široká ponuka kávy sa postupom času rozšírila o exkluzívne druhy tovaru z oblasti zariadenia domácnosti, bytových doplnkov, módy a športu. Prvá predajňa Tchibo bola otvorená v roku 1955 v Hamburgu a dnes po celom svete existuje viac než 1 000 obchodov Tchibo. K tomu treba prirátať e-shopy Tchibo fungujúce v 9 európskych krajinách. Dnes Tchibo svojim zákazníkom ponúka týždeň čo týždeň nové kolekcie – vždy iné, vždy nové.

Staňte sa aj Vy súčasťou sveta Tchibo!

Stále nové, stále iné – len v Tchibo!

Tak vyzerá rozmanitosť: Objavte aj Vy na tchibo.sk každý utorok nové kolekcie! Či už móda, alebo bielizeň pre celú rodinu, domácnosť, nábytok, dekorácie alebo šport – každý týždeň vymyslíme niečo celkom nové a prekvapíme Vás inšpiratívnymi Svetmi Tchibo. Navštevujte pravidelne naše stránky a pozrite sa, čo máme nové.
Keďže e-shop Tchibo každý týždeň ponúka nové kolekcie, sú všetky výrobky dostupné len do vypredania zásob a väčšinou sú už po niekoľkých týždňoch vypredané. Naše Svety Tchibo sa obmieňajú a sú v e-shope dostupné len 4 – 6 týždňov. Preto ponuku výrobkov pravidelne sledujte, aby Vám Vaše najobľúbenejšie kúsky neušli!
Väčšina našich výrobkov je vytvorená našimi vlastnými produktovými dizajnérmi, a preto Vám dokážeme vždy ponúknuť dobrú kvalitu za atraktívne ceny. Vďaka Tchibo je nakupovanie jednoduché: u nás vždy nájdete exkluzívnu ponuku výrobkov zo všetkých tematických oblastí. Nechajte sa inšpirovať – každý týždeň nanovo, každý týždeň inak!

Najlepšia kvalita za férové ceny

Väčšina našich výrobkov je vyvinutá naším vlastným tímom dizajnérov a celý proces vývoja prechádza prísnymi kontrolami kvality. Produkty sa vyrábajú exkluzívne pre Tchibo. Kvalita je teda prítomná už pri samotnom zrode výrobkov.

20 rokov online skúseností v 9 krajinách Európy

Pohodlné a bezpečné objednávanie online, rýchle doručenie a jednoduchá výmena tovaru sú v Tchibo samozrejmosťou.
Profitujte aj Vy z našich 20-ročných skúseností v oblasti predaja online!

Preberáme zodpovednosť

Mnohé z našich druhov kávy majú certifikát Bio alebo Rainforest Alliance, pri výrobe textilu spolupracujeme s partnermi ako Fairtrade alebo Cotton made in Africa a veľa druhov nášho nábytku pochádza z trvalo udržateľného lesného hospodárstva.

Pôžitok z kávy

Už 60 rokov je Tchibo synonymom pre špičkové druhy kávy z tých najlepších pestovateľských oblastí po celom svete. Kávy Tchibo vypestované trvalo udržateľným spôsobom, vzácne limitované edície z malých kávových fariem a vlastné, nezameniteľné zmesi sú pre Vás zárukou toho najväčšieho pôžitku z kávy.