Recepty na varené víno: korenisté horúce nápoje pre vianočný čas

Recepty na varené víno:
korenisté horúce nápoje pre vianočný čas

Konečne advent, konečne čas na niekoľko pokojných hodín. Tanier koláčikov, svetlo sviečok a pohár vareného vína vytvoria perfektnú rozjímavú náladu. S našimi receptmi a tipmi si sami jednoducho pripravíte tento horúci nápoj. Dozviete sa, ktoré sorty vína, koreniny a ďalšie prísady vytvoria lahodné zmesi, ako hotové varené víno zošľachtiť a ako zvládnuť nealkoholické alternatívy.

Príprava vareného vína: výber správneho vína

Základ chutného vareného vína tvorí dobré víno. Či sa rozhodnete pre červené, biele, zmes oboch, alebo pre ružové, je otázkou chuti. Dôležitá je kvalita a mali by ste siahnuť po suchom alebo polosuchom víne. Ideálne sú vína s ovocnými tónmi, ktorých aróma sa v spojení s typickými koreninami používanými do vareného vína nestratí. Obsah kyselín a trieslovín by mal byť nízky, aby sa chuť horúceho nápoja nezhoršila. Barikové vína nie sú do receptov na varené víno vhodné: Počas zrenia v dubovom sude sa víno obohacuje o taníny. Silná chuť trieslových kyselín zahriatím zosilnie a bude pôsobiť nepríjemne.

Sorty vhodné pre červené a biele varené víno

V žiadnom prípade nemusíte mať obavy z výdavkov pri kúpe vína. Stolové víno alebo víno z domácich vinárskych oblastí úplne postačí. Vhodné sú mladé červené vína odrôd Zweigelt, Trollinger, Dornfelder a Lemberger. Aj s neskorými, najmä modrými burgundskými vínami (Pinot noir), Merlot alebo Montepulciano možno pripraviť chutné varené víno. Ako základ pre biele varené víno sa ponúkajú vybrané sorty ako Müller-Thurgau, silván, sivé burgundské (Pinot grigio) a rizling.

Jablko & Co.: Varené víno tentoraz inak

Pokojne vyskúšajte svoje recepty na varené víno s alternatívami. Ružové víno, jablkové alebo hruškové víno, rovnako ako červené ovocné víno dodajú do pohára nápoja chutnú zmenu. Zdokonalené typickými koreninami používanými do vareného vína sa čučoriedkové, rebarborové alebo bazové víno takisto postará o vianočnú náladu. Do Vášho ovocného vareného vína sa hodí aj zopár kúskov čerstvého ovocia.

Aké korenie patrí do vareného vína?

Varené víno bez korenín chutí ako polievka bez soli. Našťastie možno tento horúci nápoj „priostriť“ s malými nákladmi. Postačí siahnuť do poličky s koreninami. Ak sa chcete držať jednoduchého receptu na varené víno, pridajte do hrnca zopár celých klinčekov, jeden či dva kúsky celej škorice a citrónovú, resp. pomarančovú kôru. Túto základnú zmes možno ľubovoľne obohatiť. Podľa toho, aké chute uprednostňujete, odporúčame Vám pridať do vína nasledujúce koreniny, a to buď voľne, alebo v čajovom vrecúšku či sitku:

Prenikavé a ostré koreniny do vareného vína:

  • Zázvor
  • Bobkový list
  • Nové korenie
  • Červené korenie
  • Badián

Sladko koreniace prísady do vareného vína:

  • Feniklové semienka
  • Kardamóm
  • Koriandrové semienka
  • Muškátové kvety
  • Vanilka
  • Borievka

Aníz, hlavne anízovec – ide o rozdielne rastliny – sa okrem toho vyznačuje chuťou podobnou sladkému drievku, ktorá každému nemusí vyhovovať. To platí aj o koriandri. Mnohým ľuďom pripomína chuť mydla, čo je geneticky podmienené. Tu platí, že skúšaním sa dozviete viac!

S týmito prísadami zdokonalíte recepty na varené víno

Čím viac koreniacich prísad použijete, o to viac treba varené víno osladiť. Inak bude nápoj priostrý. Okrem cukru prichádzajú do úvahy aj med alebo šťava z agávy, aj marmeláda a ovocné šťavy poslúžia na prisladenie. Pri náhradných sladidlách by ste mali podľa možností dbať na ich neutrálnu chuť: stévia sa hodí o čosi menej pre svoj mierne horkastý charakter. Čerstvé tóny dodajú nápoju nakrájané kolieska pomaranča alebo citróna. Brusnice, hrozienka, čerešne, čučoriedky, semená z granátového jablka, šípky, kúsky jabĺk alebo hrušiek dodajú ovocné akcenty, o voňavé tóny sa postarajú kvety: Pridajte do vareného vína zopár okvetných lístkov ibišteka alebo ruže! Chrumkavý efekt dosiahnete pridaním niekoľkých mandľových lupienkov do nápoja. Týmito prísadami môžete zdokonaliť hotové, už okorenené varené víno. Mimochodom: Ak uvidíte v regáli v obchode fľašu s nápisom „varené víno“, pokojne po nej siahnite. Produkty sú spravidla dobrej kvality, keďže podľa príslušných predpisov sa môže spracovať iba víno z produkcie vinohradníkov – výsledkom je odrodové a vyvážené víno.
Jemné vianočné tóny horúcich nápojov: základy náuky o koreninách

Varené víno s pridaním pálenky
Recepty na punč

S destilátmi zošľachtíte varené víno na punč. Ale pozor, na varené víno s pridaním destilátu by sa malo použiť ako základ víno s maximálnym obsahom alkoholu 12,5 %, inak bude nápoj rýchlo stúpať do hlavy. Na dosiahnutie ostrých tónov odporúčame brandy, ražnú pálenku, vodku a grappu. O ovocno-sladké komponenty sa postará vaječný likér, rum, amaretto a Cointreau. Ak sa má podariť o niečo slabší vianočný punč, nahraďte časť vína jednoducho čiernym čajom. Ak chcete dosiahnuť 100-percentný pôžitok, je grog – horúci kokteil s rumom a korením – skvelou alternatívou punču. V družnej spoločnosti sa horiace bowle postará o pôsobivú atmosféru, keď rumom nasiaknutá cukrová homôľka pomaly kvapká do punču z červeného vína a ponúka fascinujúcu hru ohňa. Tlmené, teplé osvetlenie v pozadí dodá čarovnému ohňu optimálny účinok. Fanúšikovia krémových drinkov si namixujú z vajec, mlieka, alkoholu a cukru vaječný mliečny punč, kto to má rád ovocné, pridá ovocie naložené v rume.

Recepty na varené víno bez alkoholu:
Pôžitok alebo „opica“

Varené víno obsahuje od 7 do 14,5 % alkoholu, ktorý sa dostáva do krvi rýchlejšie ako zo studeného nápoja. Vplyvom tepla je tráviace ústrojenstvo lepšie prekrvené a alkohol rýchlo absorbovaný. Vysoký podiel cukru pôsobí tiež zrýchľujúco. S jedným pohárom tak máte raz-dva 0,3 promile alkoholu v krvi. Vodiči teda musia byť pri pití vareného vína opatrní. Pre všetkých, ktorí nechcú vôbec piť alkohol, sú ideálne recepty na varené víno, ktoré nimi „nezamáva“. Mimoriadne jednoducho si môžete punč bez alkoholu pripraviť sami, keď červené alebo biele víno nahradíte rovnakým dielom hroznovej šťavy alebo čierneho čaju. Pre rýdzo detský punč použijete ovocný čaj. K tomu pridáte koreniny do vareného vína, plátky pomaranča alebo iné ovocie – hotovo! Kto to má rád, môže použiť jablkovú, pomarančovú šťavu, nektár z višní alebo ríbezlí a nájsť tak svoju obľúbenú zmes. Pri koreninách platí motto „menej je viac“, aby mix aróm nebol divoký. Pridaním malého množstva celej škorice, niekoľkých klinčekov, badiánu a dvoch toboliek kardamómu do litra punču získame jemne korenistý nápoj.

Štyri recepty na varené víno:
klasické, so šťavou, bez alkoholu a s bobuľovým ovocím

Máte naozaj chuť na pariaci sa pohár horúceho vareného vína? S návrhmi od blogerky Fabienne z „freiknuspern“ (www.freiknuspern.de) sa do toho môžete pustiť. Expertka na stravovanie vytvorila pre Tchibo recepty na klasické červené varené víno, jablkovo-škoricové varené víno, detský punč a čučoriedkové varené víno. Servírované na dekoratívnej tácke s peknými bytovými doplnkami pohladia horúce nápoje aj dušu.
Klasický recept na červené varené víno

Suroviny na 4 porcie:

  • 4 plátky pomaranča
  • 2 badiány
  • 2 kúsky celej škorice
  • 10 klinčekov
  • 5 kardamómových toboliek
  • 100 g hnedého cukru
  • 1 l červeného vína
  • 1/2 biopomaranča
Všetci ho poznáme a máme radi: varené víno z vianočných trhov! So svojou tmavočervenou farbou, nádherne intenzívnymi vianočnými koreninami a ľahkými ovocnými tónmi je klasikou. Alfou a omegou týchto receptov sú typické vianočné koreniny pre varené víno, medzi ktoré patrí škorica, badián, klinčeky a kardamóm. Hnedý cukor sa postará o príjemnú a jemne ostrú sladkú chuť.
1. Zohrejte červené víno v hrnci, ale nenechajte ho variť.

2. Vmiešajte doň hnedý cukor.

3. Pridajte do hrnca šťavu a postrúhanú kôru z biopamaranča.

4. Pridajte koreniny v celku.

5. Vypnite sporák a nechajte varené víno 15 až 30 minút alebo aj dlhšie stáť.

6. Vyberte koreniny.

7. Zohrejte varené víno prípadne ešte raz a naplňte ním poháre alebo šálky.

8. Ľubovoľne ozdobte nápoj kúskom celej škorice, badiánom alebo plátkom pomaranča.
Recept na jablkovo-škoricové varené víno

Suroviny na 4 porcie:

  • 500 ml bieleho vína
  • 200 ml prírodne zakalenej jablkovej šťavy
  • 100 ml pomarančovej šťavy
  • 3 kúsky celej škorice
  • 2 badiány
  • 5 klinčekov
  • 5 kardomómových toboliek
  • 30 až 50 g medu
  • 1 jablko
Že jablko a škorica tvoria perfektné kulinárske duo, je známe. My sme s týmto duom vytvorili chutné a aromatické jablkovo-škoricové varené víno. Jablková šťava a čerstvé kúsky jablka harmonizujú nielen s akýmkoľvek množstvom škorice, ale aj kyslastou pomarančovou šťavou, suchým bielym vínom a ďalšími vianočnými arómami klinčekov, badiálnu a kardamómu. Výsledkom je jemne ovocné a korenisté svetlé varené víno, ktoré sa postará o vianočnú náladu.
1. Zohrejte biele víno, jablkovú a pomarančovú šťavu v hrnci – nevariť.

2. Pridajte med.

3. Pridajte do hrnca jablko – olúpané, zbavené jadierok a nakrájané na plátky a tiež koreniny.

4. Vypnite sporák a nechajte varené víno 15 až 30 minút odstáť.

5. Vyberte koreniny.

6. Ak treba, zohrejte varené víno ešte raz a naplňte poháre alebo šálky.

7. Ozdobte nápoj kúskom celej škorice alebo plátkom jablka a čerstvým tymianom.
Recepty na detský punč/nealkoholický punč

Suroviny na 4 porcie:

  • 300 ml prírodne zakalenej jablkovej šťavy
  • 200 ml mandarínkovej šťavy (čerstvo vytlačenej alebo konzervovanej); alternatíva: pomarančová šťava
  • 250 ml svetlej hroznovej šťavy
  • 2 plátky biopomaranča
  • 60 g cukru
  • 2 tobolky vanilky
  • 2 kúsky celej škorice
  • Tip: Ak používate recept iba pre deti, potom môžete nápoj viac osladiť pridaním cca 60 až 90 g cukru alebo 60 g cukru a 2 PL medu.
Nesmie v žiadnom prípade chýbať v predvianočnom čase: náš nealkoholický detský punč! Nielen malí sa môžu tešiť na chutný vianočný punč, ale aj dospelí určite radi siahnu po jednom či dvoch pohároch ovocno-sladkého nealkoholického nápoja. Základ nášho vianočného punču tvoria ovocné šťavy. Vzájomne sa kombinuje jablková, mandarínková alebo hroznová šťava. Lahodné koreniny – pozostávajúce z vanilky, plátkov pomaranča a trošky škorice – zjemnia sladkú, korenistú chuť detského punču.
1. Odšťavte mandarínky.

2. Zohrejte mandarínkovú, jablkovú a hroznovú šťavu pri miernej teplote. Miešajte a dbajte pritom na to, aby sa zmes nevarila.

3. Primiešajte cukor.

4. Vyškriabte dreň z jednej tobolky vanilky a pridajte ju do hrnca spolu s druhou celou tobolkou vanilky.

5. Nakoniec pridajte celú škoricu a plátky pomaranča.

6. Vypnite sporák a nechajte varené víno 15 až 30 minút odstáť.

7. Vyberte tobolku vanilky, kúsky celej škorice a plátky pomaranča.

8. Ak treba, zohrejte nápoj ešte raz a naplňte poháre alebo šálky.

9. Ozdobte hotový nápoj kúskom celej škorice alebo čerstvými plátkami mandarínky.
Recept na čučoriedkové varené víno

Suroviny na 4 porcie:

  • 300 ml čučoriedkovej šťavy
  • 600 ml červeného vína
  • 80 g hnedého cukru
  • 2 plátky citróna
  • 8 kardamómových toboliek
  • 1 hrsť čerstvých čučoriedok (nemusí byť)
Mierne kyslá a ovocná chuť čučoriedok prepožičia tomuto varenému vínu celkom výnimočnú arómu. Čučoriedková šťava a čučoriedky sa spoja s trpkosťou červeného vína. Nápoj zdokonalí trocha kyslosti z citróna a poriadna štipka kardamómu. Čučoriedky a kardamóm spolu perfektne harmonizujú, to vedia nielen Škandinávci. Na ďalekom severe sa kardamóm používa v mnohých receptoch, najmä v kombinácii s čučoriedkami. Táto chutná harmónia sa uplatní aj v našom čučoriedkovom varenom víne.
1. Zohrejte čučoriedkovú šťavu a červené víno v hrnci – nevariť.

2. Pridajte hnedý cukor.

3. Pridajte plátky citróna, čerstvé čučoriedky a kardamómové tobolky.

4. Vypnite sporák a nechajte varené víno 15 až 30 minút odstáť.

5. Vyberte koreniny.

6. Ak treba, zohrejte varené víno ešte raz a naplňte poháre alebo šálky.

7. Ozdobte varené víno ľubovoľne plátkami citróna, čerstvými čučoriedkami a kardamómom.

Varené víno správne zahrejte: to je dôležité

Okrem surovín je pre úspech chutného vareného vína rozhodujúca aj jeho teplota. Nezohrievajte nápoj nad 80 stupňov, inak sa alkohol začne odparovať a jemné ovocné arómy sa stratia a vzniknú horkasté látky. Varené víno sa nesmie variť, ani len krátko zovrieť. Zvoľte maximálne strednú teplotu a nápoj zohrievajte pomaly. Alkohol vyprchá aj tak, pretože je nápoj dlho teplý v otvorenej nádobe. Použite teda vždy vrchnák alebo pri dlhšom skladovaní použite termosku. Vychladnuté varené víno možno bez problémov zohriať. Vlastnoručne pripravené varené víno sa dá v chladničke skladovať asi týždeň.

Tip: Zvyšok vareného vína môžete použiť pri pečení alebo varení. V podstate možno vo všetkých receptoch, kde sa používa trocha vína, nahradiť ho vareným vínom. Koláče, pečivo, marmelády alebo želé tým získajú jemnú arómu. S teplotou si netreba robiť žiadne starosti, zahriatie nad 80 stupňov nijako výrazne nepoškodí chuť.

Dôležité tipy k vlastnoručnej príprave vareného vína

  • Ako základ používajte ovocné vína alebo vína, ktoré nie sú kyslé a trpké.
  • Medzi základnými prísadami nesmie chýbať cukor, klinčeky, škorica a citrónová kôra.
  • Na zjemnenie sa hodia ovocné šťavy, ovocie, kvety a mandľové lupienky.
  • Nikdy nezohrievajte varené víno na viac ako 80 stupňov a v žiadnom prípade ho nevarte.
  • Na uchovávanie používajte vždy uzatvorené nádoby.

Drobné vianočné pochúťky k Vášmu varenému vínu

Vianočné maškrty, ako cookies, medovník, vianočka, pražené mandle, čokoláda a iné sladkosti, sa perfektne hodia k varenému vínu. Ako to však vyzerá s odvážnejšími pochúťkami? Tie ozajstné sa postarajú o kontrast k sladkému nápoju a solídny základ pre alkohol. Slané pečivo, syrové tyčinky, pikantné muffiny, pizzové žemle, klobásky, šunkovo-syrové croissanty, slané koláče, zemiakové rezance s kyslou kapustou, mastný chlieb a karbonátky sú len príkladom. Nechajte sa inšpirovať fingerfood a párty receptmi!

Tipy a recepty na oslavu vianočných sviatkov!

Vianočné sviatky – to sú kúzelné chvíle strávené s celou rodinou: Prinášame Vám tipy na pôsobivú vianočnú výzdobu, prezradíme Vám lahodné vianočné recepty a ponúkame dekoratívne vianočné priania, ktoré si môžete vytlačiť.

Vianoce v Tchibo

Objavte vianočný svet Tchibo!

Vlastnoručne zhotovený adventný kalendár

Vlastnoručne zhotovený adventný kalendár

K návodu na náš skvelý adventný kalendár „urob si sám“.

Zistiť viac
Nápady na darčeky

Nápady na darčeky

Nájdite dokonalý darček pre Vašich blízkych.

Zistiť viac
Sviatočná výzdoba

Sviatočná výzdoba

Dekoračné trendy a tipy na vianočnú výzdobu bytu.

Zistiť viac
Zdobenie vianočného stromčeka

Zdobenie vianočného stromčeka

Pôsobivé nápady na zdobenie vianočného stromčeka.

Zistiť viac
Slávnostné prestieranie

Slávnostné prestieranie

Krásne prestretý stôl môže skvelo podčiarknuť slávnostnú atmosféru.

Zistiť viac
Nápady na sviatočné recepty

Nápady na sviatočné recepty

Naše najlepšie recepty a nápady na slávnostnú vianočnú tabuľu.

Zistiť viac
Pečenie vianočných cukroviniek

Pečenie vianočných cukroviniek

Lákavé recepty na cukrovinky a najnovšie trendy v pečení na slávnostné príležitosti.

Zistiť viac
Pomôcky na pečenie

Pomôcky na pečenie

S týmito tipmi pre Vás bude pečenie cukroviniek potešením a zábavou.

Zistiť viac
Vianočné priania

Vianočné priania

Zadarmo: Vianočné priania a visacie kartičky k darčekom na vytlačenie!

Zistiť viac
Dezertné taniere s lesklým zlatým dekorom, 4 ks
22,99
€/ks 5,75
Poschodový podnos
29,99
Poschodový podnos
24,99
  • Poschodový podnos
29,99
22,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 22,99 €
-23 %
Poschodový podnos
29,99
22,99
Hrnčeky, 4 ks
19,99
€/ks 5,00
Misky, 2 ks
14,99
€/ks 7,50
  • Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Black
  • Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Apricot
  • Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Blue
Hrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej ocele
14,99
Náhľad
Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Apricot
Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Black
Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Blue
Hrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej oceleHrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej oceleHrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej ocele
14,99
14,99
14,99
  • Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Apricot
  • Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Black
  • Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Blue
Hrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej ocele
14,99
Náhľad
Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Apricot
Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Black
Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Blue
Hrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej oceleHrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej oceleHrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej ocele
14,99
14,99
14,99
  • Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Blue
  • Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Apricot
  • Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Black
Hrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej ocele
14,99
Náhľad
Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Apricot
Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Black
Cestovný hrnček na kávu To Go, Hybrid Blue
Hrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej oceleHrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej oceleHrnček na opakované použitie z dvojstennej ušľachtilej ocele
14,99
14,99
14,99
  • Poschodový podnos
39,99
27,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 27,99 €
-30 %
Poschodový podnos
39,99
27,99
  • Hrnček
11,99
7,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 7,99 €
-33 %
Hrnček
11,99
7,99
Krúžky na obrúsky, 4 ks
9,99
€/ks 2,50
  • Dekoračný podnos
22,99
14,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 14,99 €
-34 %
Dekoračný podnos
22,99
14,99
  • Súprava na mlieko a cukor, biela
  • Súprava na mlieko a cukor, modrá
  • Súprava na mlieko a cukor, ružová
5-dielna súprava na mlieko a cukor
12,99
Náhľad
Súprava na mlieko a cukor, modrá
Súprava na mlieko a cukor, biela
Súprava na mlieko a cukor, ružová
5-dielna súprava na mlieko a cukor5-dielna súprava na mlieko a cukor5-dielna súprava na mlieko a cukor
12,99
12,99
12,99
  • Hrnček
10,99
9,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 9,99 €
-9 %
Hrnček
10,99
9,99
Misky na piknik, 2-dielna súprava
9,99
€/ks 5,00
  • Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/modrý
  • Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, čierny/čierny
  • Súprava hrnčekov na kávu, 2 ks biely/žltý
  • Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/sivý
  • Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/ružový
2-dielna súprava hrnčekov na cca 350 ml
8,99
€/ks 4,50
Náhľad
Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, čierny/čierny
Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/modrý
Súprava hrnčekov na kávu, 2 ks biely/žltý
Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/sivý
Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/ružový
2-dielna súprava hrnčekov na cca 350 ml2-dielna súprava hrnčekov na cca 350 mlSúprava 2 hrnčekov z glazovanej keramiky na 350 ml2-dielna súprava hrnčekov na cca 350 ml2-dielna súprava hrnčekov na cca 350 ml
8,99
8,99
€/ks 4,50
8,99
€/ks 4,50
8,99
€/ks 4,50
8,99
€/ks 4,50
Žiaľ už vypredané
  • Súprava hrnčekov na kávu, 2 ks biely/žltý
  • Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, čierny/čierny
  • Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/modrý
  • Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/sivý
  • Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/ružový
Súprava 2 hrnčekov z glazovanej keramiky na 350 ml
8,99
€/ks 4,50
Náhľad
Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, čierny/čierny
Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/modrý
Súprava hrnčekov na kávu, 2 ks biely/žltý
Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/sivý
Hrnčeky na kávu, 2-dielna súprava, biely/ružový
2-dielna súprava hrnčekov na cca 350 ml2-dielna súprava hrnčekov na cca 350 mlSúprava 2 hrnčekov z glazovanej keramiky na 350 ml2-dielna súprava hrnčekov na cca 350 ml2-dielna súprava hrnčekov na cca 350 ml
8,99
8,99
€/ks 4,50
8,99
€/ks 4,50
8,99
€/ks 4,50
8,99
€/ks 4,50
Žiaľ už vypredané
Žiaľ už vypredané
  • Veľká šálka
9,99
7,00
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 7,00 €
-29 %
Veľká šálka
9,99
7,00
Žiaľ už vypredané
  • Plastové slamky na opakované použitie, 4 ks
5,99
5,00
€/ks 1,25
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 5,00 €
-16 %
Plastové slamky na opakované použitie, 4 ks
5,99
5,00
€/ks 1,25
niekoľko kusov
  • Závažia na obrus, 4 ks
6,99
5,00
€/ks 1,25
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 5,00 €
-28 %
Závažia na obrus, 4 ks
6,99
5,00
€/ks 1,25
niekoľko kusov
  • Hrnčeky, 2 ks
14,99
12,99
€/ks 6,50
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 12,99 €
-13 %
Hrnčeky, 2 ks
14,99
12,99
€/ks 6,50
  • Soľnička a korenička
9,99
7,00
€/ks 3,50
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 7,00 €
-29 %
Soľnička a korenička
9,99
7,00
€/ks 3,50
  • Poháre, 2 ks
19,99
14,00
€/ks 7,00
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 14,00 €
-29 %
Poháre, 2 ks
19,99
14,00
€/ks 7,00
  • Servírovací podnos
29,99
27,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 27,99 €
-6 %
Servírovací podnos
29,99
27,99
Misky, 2-dielna súprava
14,99
€/ks 7,50
Servírovací tanier
9,99
1