Náš textil – mnoho odtieňov zelenej

Aby ste v našom oblečení vyzerali skvelo a tiež sa skvelo cítili – pretože ho môžete nosiť s čistým svedomím – pracujeme každý deň na tom, aby bolo stále viac udržateľné. Pevne veríme, že v trvalo udržateľnom svete sú naše prírodné zdroje chránené a kvalita života je lepšia – pre všetkých. Naším cieľom je 100 % udržateľné podnikanie. Sme radi, že ste sa k nám rozhodli pripojiť.

Zelená je v kurze

Mnoho ľudí nevie, že Tchibo je tretím najväčším predajcom výrobkov z biobavlny na svete. V roku 2016 sme jej spracovali 9 000 ton. Ale aj ostatné produkty vyrábame udržateľným spôsobom. Spoločne s našimi partnermi, ku ktorým patrí napr. Textile Exchange, Cotton made in Africa a mnoho ďalších, sa denne zasadzujeme o transparentnosť v rámci celého dodávateľského reťazca, lepšie pracovné podmienky a zdravšie životné prostredie. Okrem toho naše vlastné iniciatívy – ako sú školenia v rámci programu WE – podporili už viac než 342 000 ľudí.

Dobro vyjadrené číslami

Pridajte sa k nám a zistite, čo iné ešte robíme. Pretože spôsob, ktorým podnikáme, nie je len o tom, aby sme boli na konci roku v čiernych číslach – chceme tiež dobré zelené čísla.