
Kávové osvieženie – s letnou ochutenou limitovanou edíciou Cafissimo!
Vychutnajte si ich s ľadom alebo horúce: Dve nové espressá Biela čokoláda & kokos a Biela čokoláda & malina od Cafissimo sa toto leto postarajú o tropické a ovocné chvíle pri káve.
Espresso Biela čokoláda & kokos
Vo výraznom espresse sa snúbi prirodzená chuť bielej čokolády a kokosu.
Náš tip: Vyskúšajte Espresso Biela čokoláda & kokos s ľadom, napr. ako iced espresso alebo latte macchiato!
Náš tip: Vyskúšajte Espresso Biela čokoláda & kokos s ľadom, napr. ako iced espresso alebo latte macchiato!
Espresso Biela čokoláda & malina
Vo výraznom espresse sa snúbi prirodzená chuť bielej čokolády a malín.
Náš tip: Vyskúšajte Espresso Biela čokoláda & malina s ľadom, napr. ako iced espresso alebo latte macchiato!
Náš tip: Vyskúšajte Espresso Biela čokoláda & malina s ľadom, napr. ako iced espresso alebo latte macchiato!
Najlepšie nápady na recepty s Cafissimo ochutenou edíciou
Cafissimo ochutená letná edícia je výborná nielen ako obyčajné espresso, ale aj v rôznych variáciách s mliekom. Aké by to bolo napríklad s mrazeným kokosovým latté ako s chladivým osviežením poobede? Alebo gin s ľadom & espresso s mrazenými malinami ako ovocný longdrink na večer? Zozbierali sme pre Vás naše obľúbené recepty.
Veľa zábavy pri ochutnávaní!
Veľa zábavy pri ochutnávaní!

Suroviny
- 2 – 3 kocky ľadu
- 1 kapsula Espresso biela čokoláda a malina
- mrazené maliny (40 g)
- podľa chuti trochu cukru
- na dekoráciu: čerstvé maliny a lístky mäty

Suroviny
- 2 – 3 kocky ľadu
- 1 kapsula Espresso biela čokoláda a malina
- 200 ml mlieka
- 45 g bielej čokolády
- na dekoráciu: čerstvé maliny, lupienky bielej čokolády
Príprava:
- Pripravte čokoládové mlieko tak, že rozpustíte bielu čokoládu v teplom mlieku.
- Čokoládové mlieko dajte do chladničky zachladiť.
- Do pohára na Latte Macchiato dajte kocky ľadu.
- Kocky ľadu v pohári na Latte Macchiato prelejte čokoládovým mliekom.
- Prilejte kávu pripravenú z 1 kapsuly Espresso biela čokoláda a malina (40 ml).
- Ozdobte čerstvými malinami a lupienkami bielej čokolády.
TIP: Dá sa pripraviť aj s príchuťou Espresso Biela čokoláda & kokos.

Suroviny
- 3 – 4 kocky ľadu
- 1 kapsula Espresso biela čokoláda a malina
- 4 cl ginu
- tonik
- mrazené maliny
- na dekoráciu: čerstvé maliny, slamka

Suroviny
- 1 – 2 kocky ľadu
- 1 kapsula Espresso biela čokoláda a kokos
- 70 ml mlieka
- podľa chuti: kokosový sirup
- na dekoráciu: kokosové lupienky
Príprava:
- Do šálky na kávu dajte kocky ľadu.
- Prelejte ich kávou pripravenou z 1 kapsuly Espresso biela čokoláda a kokos (40 ml).
- Napeňte studené mlieko pomocou Vášho napeňovača mlieka.
- Mliečnu penu opatrne prelejte na espresso.
- Podľa chuti doplňte kokosovým sirupom.
- Ozdobte kokosovými lupienkami a kúskom ananásu.
TIP: Chutí výborne aj bez ľadu ako horúce Espresso Macchiato.

Suroviny
- 2 – 3 kocky ľadu
- 1 kapsula Espresso biela čokoláda a kokos
- 200 ml mlieka
- na dekoráciu: kokosové lupienky, lupienky bielej čokolády
Príprava:
- Kocky ľadu vložte do pohára na Latte Macchiato.
- Napeňte mlieko pomocou funkcie napeňovania mlieka na Vašom kávovare Cafissimo alebo pomocou Vášho napeňovača mlieka. Tip: Počas obzvlášť horúcich letných dní využite funkciu studeného napeňovania na Vašom napeňovači mlieka Cafissimo.
- Mliečnu penu dajte na kocky ľadu v pohári na Latte Macchiato.
- Prelejte kávou pripravenou z 1 kapsuly Espresso biela čokoláda a kokos (40 ml).
- Ozdobte kokosovými a čokoládovými lupienkami.
TIP: Chutí výborne aj bez ľadu ako horúce Espresso Macchiato.

Suroviny
- 2 – 3 kocky ľadu
- 1 kapsula Espresso biela čokoláda a kokos
- 3 cl bieleho rumu alebo vodky
- 2 cl kokosového likéru
- podľa chuti: 2 cl šľahačkovej smotany
- na dekoráciu: kokosové lupienky
Trvalo udržateľný pôžitok z kávy
Z vášne pre výbornú kávu sa angažujeme aj v ochrane prírody a zlepšení životných podmienok miestnych ľudí. Preto používame pre naše Cafissimo výlučne kávu zo 100 % certifikovaného udržateľného pestovania. Táto káva pochádza 100 % z fariem certifikovaných spoločnosťou Rainforest Alliance. Ďalší dôležitý krok Tchibo k 100 % trvalej udržateľnosti.
