Už ste vyskúšali?

Nová raritná »Lut Tawar« zo Sumatry

Zažite osobitú chuť Indonézie! V mimoriadne trvalo udržateľných podmienkach dozrievajú plody kávy Arabica medzi tieňomilnými rastlinami a aktívnymi vulkánmi a po šetrnom pražení nadchnú svojou chuťou.

Trvalo udržateľný pôžitok z kávy

Tak dobre chutí kvalita!

 
Žiaľ už vypredané
Jemne korenistá, plný charakter s náznakmi figy
Intenzita:46
od10,49
€/kg 20,98
 
Žiaľ už vypredané
Intenzívne korenistá s jemnými ovocnými tónmi
Intenzita:46
od3,99
€/100g 4,99

Na ceste na Sumatru

Pre našu novú limitovanú edíciu sme zašli až na Sumatru. O ostrove v Indickom oceáne sa hovorí nielen vďaka tropickým dažďovým pralesom – medzi tieňomilnými stromami a aktívnymi sopkami sa tiež veľmi dobre darí ušľachtilým rastlinám kávovníka Arabica. Dvakrát ročne sú obsypané zrelými kávovými plodmi, ktoré starostlivo ručne zbierajú rodiny z okolitých fariem – ktoré si, mimochodom, odovzdávajú svoje cenné vedomosti z generácie na generáciu.
x
x

Ste pripravení na malé tajomstvo?

Na rozdiel od klasického mokrého spracovania je nákladná metóda „Giling Basah“ charakterizovaná dvoma procesmi sušenia. Typické pre Indonéziu! To je miesto, kde sa spája veľká tradícia a láska ku káve – tešíme sa na „Lut Tawar“, kávu prémiovej kvality plnú jedinečných vôní.

Certifikované Rainforest Alliance

Určite ste si niekedy pri nakupovaní všimli zelenú žabku spoločnosti Rainforest Alliance, ale čo vlastne znamená? Spoločnosť Rainforest Alliance sa zasadzuje za ochranu citlivých ekosystémov, ako flóry a fauny, a podporuje udržateľné obhospodarovanie pôdy. Zahŕňa to aj primerané životné a pracovné podmienky pre pestovateľov kávy a ich rodiny. Naše kávové výrobky so zelenou žabkou boli vyrobené ekologicky a sociálne prijateľným spôsobom. S trvalo udržateľnými výrobkami, ako je táto 100 % certifikovaná káva, robíte niečo dobré. Pre ostatných, životné prostredie, ale aj pre seba. Pridajte sa a staňte sa súčasťou zodpovednejšieho sveta! Viac informácií nájdete na: tchibo.sk/trvala-udrzatelnost
Certifikované Rainforest Alliance