NOVÉ: naša rarita zo Salvádoru – limitovaná edícia

Kúsok Salvádoru do Vášho domova: Táto kávová špecialita Vás každým dúškom unáša do tohto fascinujúceho sveta.
Výnimočná káva pre zvláštne okamihy – s každou šálkou neprekonateľná chuť.

Naše mimoriadne kávy pre Vás
 
 
Žiaľ už vypredané
  • NOVÉ: Raritná Privat Kaffe »El Salvador Apaneca«
Jemná s náznakmi svetlej čokolády a javorového sirupu
Intenzita:26
15,98
€/kg 31,96
Žiaľ už vypredané
Vyvážená aróma z praženia s náznakmi tmavej čokolády
Intenzita:46
od3,99
€/100g 4,99

NAJLEPŠIA KÁVA Z NAJMENŠEJ KRAJINY STREDNEJ AMERIKY

Tichomorie a jeho fascinujúci obyvatelia, ako sú exotické ryby a morské korytnačky, predo dvermi ustavične na dohľad pôsobivé vrcholy pohoria Apaneca: Tu, v západnom Salvádore, uzrela svetlo sveta kvalitná Arabica. Naša špecialita vďačí optimálnej polohe nielen za svoje meno; aj tropické teploty a úrodná vulkanická pôda sú pre plantáže a farmárov základom na to, aby mohli ponúkať výlučne kávu excelentnej kvality.

TRVALO UDRŽATEĽNÝ PÔŽITOK S DOBRÝM SVEDOMÍM

Bolo to 22 vizionárov, ktorí v máji 1967 založili všeobecne prospešný „Soc. Cooperativa de Cafetaleros de San José La Majada de R.L.“ Ich poslanie: Spoločne pri dodržiavaní vysokých štandardov kvality ponúkať najlepšiu kávu v regióne – a pritom dbať na blaho spolupracovníkov a ekologickú rovnováhu. Dnes sa tieto požiadavky usiluje plniť 448 spolupracovníkov družstva. Starostlivé spracovanie kávy pritom ustavične spĺňa požiadavky medzinárodnej pečate kvality: od šúpania zŕn cez premývanie čerstvou vodou z blízkych horských bystrín až po tradičné sušenie na slnku.

Rainforest Alliance Certified™

Bezpečné a nedotknuté životné prostredie pre človeka a prírodu – pre tieto naliehavé dôvody je tu certifikovaná pečať so zelenou žabkou od spoločnosti Rainforest Alliance™. Raiforest Alliance sa zasadzuje za ekologické využívanie pôdy a sociálne zodpovedné hospodárstvo. K tomu patrí ochrana zvierat a rastlinstva, rovnako ako adekvátne pracovné a životné podmienky pre miestnych obyvateľov.