kúpeľňa

Kúpeľňa ako príjemná oáza:
Wellness pre Váš domov

Najskôr voňavý kúpeľ, potom výdatný skrášľovací program v mäkučkom župane: Čo môže byť príjemnejšie? A so správnym usporiadaním môže aj Vaša kúpeľňa získať nádych kúpeľov. Ukážeme Vám, ako s pomocou nábytku, doplnkov a niekoľkými tipmi môže Vaša kúpeľňa pôsobiť mimoriadne harmonicky. Ideme na to!
So správnym interiérom k Vašej vysnívanej kúpeľni

So správnym interiérom k Vašej vysnívanej kúpeľni

Mimoriadne obľúbeným nábytkom do kúpeľne sú modely z dreva, kameňa a bambusu, keďže tieto prírodné materiály pôsobia teplo a mäkko a vytvárajú tak pekný kontrast k obkladačkám, chrómu a podobne. Skoro ako keby ste boli na exotickom mieste uprostred prírody. Tak sa môžete lepšie uvoľniť a načerpať novú energiu. Aby ste si tento moderný prírodný vzhľad mohli vo Vašich súkromných kúpeľoch vychutnávať čo možno najdlhšie, vyberajte si vodoodolný nábytok, ktorému neuškodí ani dlhé sprchovanie či pofŕkanie vodou.

Aby ste získali čo najviac úložného priestoru, využite miesto, ktoré máte k dispozícii, bez toho, aby ste kúpeľňu zapratali. Napríklad nika za dverami kúpeľne ponúka často perfektné miesto pre väčšiu kúpeľňovú skrinku. Pod umývadlo sa dá prakticky vždy umiestniť nejaká skrinka. Využite na to mobilné police, závesné police do sprchy a kontajnery s kolieskami. V zásuvkách a košíkoch môžete skladovať kozmetiku a hygienické potreby – tak bude miestnosť pôsobiť oveľa pokojnejšie.

Starostlivosť ako v kúpeľoch u Vás doma

Kto sa chce rozmaznávať od hlavy až po päty, tomu je určený veľký výber malých pomôcok s jednoduchým používaním. S nimi si môžete vychutnávať ten svieži, príjemný pocit ako po skrášľujúcej procedúre, kedykoľvek chcete. Na to sa napríklad hodí prístroj na mikrodermabráziu, ktorý pripraví pleť na kozmetické ošetrenia: Jemné kryštály odstraňujú odumreté bunky a pleť potom dokáže oveľa lepšie absorbovať účinné látky. Okrem toho aktivuje aj tvorbu nových buniek.

Skutočný pocit ako v kúpeľoch však nenavodia len moderné technológie. Aby ste oslovili všetky Vaše zmysly, zapojte do Vášho wellness dňa aj príjemné vône. Stres odbúrate napríklad teplým aromatickým kúpeľom. Upokojujúco pôsobia levanduľa, jazmín a ruža. Ak potrebujte, naopak, načerpať energiu, sú dobrou voľbou osviežujúce citrusové sprchy. Vône ako mäta prieporná a vanilka pôsobia takisto sviežo.
Starostlivosť ako v kúpeľoch u Vás doma

Všetko pre Vašu kúpeľňu

 
 
 
 
Žiaľ už vypredané
  • Uterákový turban
Z mäkkej zmesi bavlny a modalu
7,99
Žiaľ už vypredané
  • Froté uteráky, 2 ks
  • Froté uteráky, 2 ks
10,99
od6,00
€/ks 3,00
Žiaľ už vypredané
  • Sprchový záves
7,99
5,99
Žiaľ už vypredané
 
 
 
 
 
 
 
 
Žiaľ už vypredané
  • Elektrický odstraňovač zrohovatenej kože
Pre hodvábne jemné chodidlá za okamih
14,99
12,00
Žiaľ už vypredané
  • Závesný regál do sprchy
Pochrómovaný do vysokého lesku
12,99
11,00
Žiaľ už vypredané
  • Prémiová osuška
  • Prémiová osuška
19,99
od14,00
Žiaľ už vypredané
  • Držiak na uteráky
39,95
31,95
Cíťte sa dobre s príjemnými kúpeľňovými textíliami

Cíťte sa dobre s príjemnými kúpeľňovými textíliami

O ešte krajší wellness zážitok sa postarajú aj správne uteráky. Poznáte niečo príjemnejšie, ako sa po horúcom kúpeli alebo letnej studenej sprche pritúliť do mäkkého uteráka alebo župana? Obzvlášť príjemné sú froté uteráky, pretože veľmi dobre sajú a uschnú za sekundu. Na chladnú podlahu v kúpeľni sa zase hodia hebké predložky z mikrovlákna, ktoré udržia Vaše nohy v teple.

Ak všetky kúpeľňové textílie zvolíte v jednotných farbách, stanú sa dokonca pastvou pre oči. Takýmto spôsobom môžete Vašu kúpeľňu celkom jednoducho meniť podľa chuti a nálady. Jemné pastelové farby alebo ušľachtilé sivé odtiene zase použite, aby ste navodili uvoľňujúcu atmosféru, zatiaľ čo svieže farby, ako zelená a tyrkysová, miestnosť rozprúdia. Dbajte na jasný farebný koncept, aby miestnosť pôsobila premyslene a pokojne.

„O sole mio!“ – Zábava v kúpeľni

Tiež patríte k ľuďom, ktorí si radi spievajú pod sprchou? Ak aj nie: Za zvukov obľúbenej hudby začnete deň s dobrou náladou. Dnes už existujú špeciálne rádiá do kúpeľne, ktoré odrážajú striekajúcu vodu a nemajú ani problém s vysokou vlhkosťou vzduchu. Mimoriadne praktické sú modely, ktoré sa dajú zavesiť priamo v sprche alebo na vešiak na uteráky. Niektoré rádia majú dokonca aj hlásič pohybu – a dokážu teda spríjemniť hudbou aj krátky pobyt v kúpeľni.

Dbajte na to, aby Vaše rádio disponovalo vysokou hlasitosťou – len tak môžete prehlušiť hluk sprchovej hlavice alebo elektrickej zubnej kefky. Dobrým nápadom je tiež uložiť si rôzne zoznamy skladieb: napríklad jemné šumenie mora na oddych vo vani a Vaše najobľúbenejšie skladby pre dobrú náladu, ktoré si môžete pospevovať počas upršaného rána.
„O sole mio!“ – Zábava v kúpeľni
Dekorácie a svetlá do kúpeľne pre ešte viac útulnosti

Dekorácie a svetlá do kúpeľne pre ešte viac útulnosti

Aj v kúpeľni sa môžete vyhrať s malými dekoračnými prvkami rovnako ako v iných miestnostiach Vášho domu. Obzvlášť to platí pri kúpeľniach v klasickej bielej farbe. Pritom sa Vašej fantázii medze nekladú: Vyrozprávajte dekoráciami malý príbeh. Môžete napríklad skombinovať doplnky, ktoré budú pripomínať deň na pláži, s miskou plnou piesku a mušlí, prímorskými dekoráciami v bielo-modrej a fotografiou z poslednej dovolenky.

Obzvlášť veľký vplyv na atmosféru kúpeľne má svetlo: Často používané neutrálne biele umelé svetlo pôsobí skôr triezvo. Výborne sa hodí ako funkčný zdroj svetla – napríklad pri líčení – no nehodí sa na relaxáciu. Lepšie sa budete cítiť s teplými, žltými svetlami, ktoré sú bližšie prirodzenému dennému svetlu. Pekné efekty môžete docieliť s LED náladovým osvetlením. K voňavému penovému kúpeľu sa hodí klasika v podobe sviečok.

Teraz na tchibo.sk

Zariadenie pre Vašu kúpeľňu

Zariadenie pre Vašu kúpeľňu

Do kategórie Kúpeľňa