TchiboCard Vás poteší hneď niekoľkokrát

Doprava & dobierka zadarmo

Doprava a dobierka sú pre členov vernostného klubu zadarmo. Na uplatnenie sa prihláste do Vášho TchiboCard online účtu a prepravné náklady a poplatok za platbu pri doručení na dobierku Vám nebudú účtované.

Zbierajte & uplatňujte Zrnká na všetko

Za každé 1 € nákupu dostanete 2 Vernostné zrnká¹. Za 100 Vernostných zrniek získate zľavu 1 €. Zrnkami platíte ako s peniazmi za čokoľvek z našej ponuky. Je len na Vás, koľko Zrniek pri platení využijete – tak v obchode, ako aj v e-shope.²

5x viac Zrniek s Tchibo Esperto

Kúpou jedného z plnoautomatických kávovarov Esperto s TchiboCard získate za nákup akejkoľvek zrnkovej kávy Tchibo alebo kávového príslušenstva vždy 5-násobný počet Zrniek.

Obľúbená káva zadarmo

Iba s TchiboCard získate za každý čerstvo pripravený kávový nápoj zakúpený v kávovom bare Tchibo jednu pečiatku. Po nazbieraní 10 pečiatok dostanete od nás svoju obľúbenú šálku kávy podľa Vášho výberu zadarmo!

Cafissimo víkend

V piatok až nedeľu každý nepárny kalendárny týždeň sa tešte na CAFISSIMO VÍKEND v e-shope aj kamenných obchodoch. K štyrom baleniam kapsúl vám dáme jedno balenie zadarmo.

TchiboCard cena

Nakupujte s Vašou TchiboCard vybraný tovar a kávu za zvýhodnené ceny. Každý týždeň si môžete vyberať nové výrobky s atraktívnym zvýhodnením.
  1. Zrnká zbierate za každých 0,50 € svojho nákupu.
  2. Zľavu možno uplatniť vo všetkých obchodoch Tchibo a na tchibo.sk od minimálnej hranice 10 Vernostných zrniek. Neplatí to pre partnerské akcie a darčekové karty. Vyplatenie hodnoty zrniek v hotovosti nie je možné.