Káva
Všetko o káve. Viac informácií nájdete tu:
Príprava kávy
Aký je ideálny stupeň mletia pre dokonalé potešenie z kávy?
Ako sa káva správne pripravuje?
Čo je treba vziať do úvahy pri príprave espressa pre maximálne potešenie?
Prečo nemá káva penu?
Môžete do kávovaru použiť aj karamelizované kávové zrná?
Môžem si espresso urobiť z bezkofeínových kávových zŕn?
Káva a potešenie
Obsahuje káva Tchibo lepok?
Aký je obsah tuku v kávach Tchibo?
Laktózová intolerancia – je káva vhodná?
Diabetici – aký je obsah cukru pri karamelizovaných kávach?
Aký je obsah kofeínu v káve?
Aký spôsob dekofeinizácie používa Tchibo?
Ktorá je vhodnejšia, espresso či filtrovaná káva?
Načo je plastová časť na obale celej zrnkovej kávy?
Ako dlho vydrží káva?
Dá sa použiť aj káva po dátume spotreby?
Čo treba brať do úvahy pri skladovaní kávy?
Trvalá udržateľnosť
Viac ako len slová.
Ak v súvislosti s Tchibo hovoríme o trvalej udržateľnosti, nesústredíme sa na slová, ale na konkrétne činy. Trvalá udržateľnosť je neoddeliteľnou súčasťou stratégie Tchibo už od roku 2006 a jej cieľ je jasný:
chceme dosiahnuť 100% trvalo udržateľné podnikanie.
Ak chcete viac o našom záväzku, kliknite sem:
Čo znamená výraz trvalá udržateľnosť?
Ako je Tchibo v tomto procese zahrnuté?
Prečo kávy Tchibo majú odlišné certifikáty?
Na našej ceste k 100% trvalo udržateľnému podnikaniu spolupracujeme s nezávislými štandardnými organizáciami a trvalo rozširujeme škálu svojich trvalo udržateľných výrobkov. Rôzne organizácie a ich miestne partnerské organizácie sú pre nás dôležitými partnermi v odovzdávaní trvalo udržateľnej praxe kávovým farmárom, aby bolo zabezpečené jej dlhodobé uplatňovanie.