PREKRÁSNA A POHODLNÁ – BIELIZEŇ PRE DOBRÝ POCIT

Ako princezné sa cítime v našej spodnej bielizni. Najmä, keď je mäkká a ľahká, je nám v nej po celý deň jednoducho dobre. V zmyselnej čipke alebo príjemnej bavlne sa cítime výnimočne. Keďže nosíme našu spodnú bielizeň stále a priamo na koži, sú pre náš dobrý pocit dôležité premyslené strihy a kvalitné spracovanie.

KTORÉ NOHAVIČKY SÚ TIE SPRÁVNE?

Každá žena je jedinečná, a preto dnes existuje spodná bielizeň v mnohých podobách s úplne odlišnými vlastnosťami. Správne nohavičky zvýrazňujú prednosti Vašej postavy, nezarezávajú sa ani nekĺžu – práve naopak, dobre sedia a tým zaručujú príjemný pocit z nosenia.

Vyššie vykrojené nohavičky

Vyššie vykrojené nohavičky sú vyššie strihané na nohách a v páse. Sú pohodlné, dobre sedia a pritom ponúkajú voľnosť pohybu a sú vhodné na každú príležitosť. Kvalitné modely s mäkkými a plochými lemami sú mimoriadne pohodlné.

Nižšie vykrojené nohavičky

Pre tieto nohavičky je charakteristické, že sú vykrojené nižšie. Často sedia aj trochu nižšie pod pásom. Sú veľmi pohodlné a je možné ich kúpiť vo všetkých možných typoch – napríklad decentné pre športový vzhľad alebo ako zmyselný kúsok na noc s čipkou na páse a vykrojení.

Brazílske nohavičky

Brazílske nohavičky sa vyznačujú strihom do V, ktorý pôsobí zvodne a pritom veľmi vkusne. Vyrobené z kvalitných látok a zdobené čipkou sú tieto nohavičky výbornou voľbou pre zvláštne príležitosti.

Klasické nohavičky

Klasické nohavičky majú jemný trojuholníkový tvar. Detaily sa rôznia – sú nohavičky vyššie alebo nižšie vykrojené. Všetky sú však pohodlné, decentné a rozmanité.

KTORÁ PODPRSENKA SA HODÍ KU MNE?

Pri voľbe správnej podprsenky hrá rolu viacero aspektov – od individuálnej veľkosti poprsia cez oblečenie až po účel použitia. Predstavujeme najdôležitejšie typy podprseniek.

Mäkké podprsenky

Mäkké podprsenky sú bez kostíc a spravidla bývajú bez výsteliek košíčkov a švov. Preto sú nekomplikované a veľmi pohodlné. Mäkká podprsenka môže byť veľmi pevná športová podprsenka, ako aj zjemnená s čipkou a ďalšími detailmi ako očarujúci variant na večer.

Podprsenky s mäkkými košíčkami

Podprsenka s mäkkými košíčkami sa vyznačuje špeciálnymi košíčkami, ktoré sú vyformované a veľmi príjemné na telo. Keďže sú tieto podprsenky vyrobené bez kostíc a bočných švov, netlačia. Táto podprsenka tvorí oporu prsiam prirodzeným spôsobom a nepôsobí rušivo ani pod jemnou látkou.

Podprsenky s kosticami

Klasická podprsenka s kosticami dobre drží, a je preto vhodná pre dámy so strednými až väčšími prsiami. Kostice sa postarajú o pekný, prirodzene vyzerajúci dekolt. Vložené vankúšiky umožňujú väčší push-up efekt. Mäkké ramienka zaručujú vysoký komfort nosenia.

Podprsenky push-up

Podprsenky push-up rafinovane zvýrazňujú ženské krivky: prsia sú vyformované a mierne nadvihnuté pre obzvlášť pekný dekolt. Vďaka push-up efektu pôsobí celý hrudník až 1,5-krát väčšie. Niektoré modely ponúkajú vďaka prestaviteľným a vymeniteľným ramienkam rôzne možnosti nosenia, napríklad pod šatami s výstrihom na chrbte alebo s holými ramenami.

AKO NÁJDETE SPRÁVNU PODPRSENKU?

Podprsenka musí perfektne sedieť z rôznych dôvodov: Pokiaľ je príliš tesná, tlačí a zarezáva sa, ak je zase príliš veľká, kĺže sa a neposkytuje prsiam oporu. V oboch prípadoch to nie je ani pohodlné ani pekné. Aká veľkosť je však tá správna pre Vás? Zo zásady sa veľkosť podprsenky určuje dvoma rozmermi – spodný obvod pod prsiami a veľkosť košíčkov, čo je rozdiel obvodu poprsia a spodného obvodu pod prsiami. Viac informácií nájdete v našom sprievodcovi bielizňou.

Pekná nočná bielizeň pre príjemný spánok

Aby nič nerušilo Váš pokojný spánok, je veľmi dôležité vybrať si správnu nočnú bielizeň. Rozhodujúci je materiál: nesmie škriabať alebo dráždiť pokožku a mal by sa postarať o spoľahlivé vyrovnanie teploty počas spánku. Často sa preto nočná bielizeň vyrába z bavlny alebo zo zmesi bavlny. Tieto nie sú len príjemne mäkké, ale nedráždia ani pokožku, sú priedušné a dobre sajú. Takisto je v obľube čipka – pretože táto priesvitná látka dodáva bielizni kvalitný a ženský vzhľad. Aký tvar nočnej bielizne je pre Vás vhodný, závisí od Vašich záľub a zvyklostí: Veľa voľnosti pohybu ponúkajú napríklad nočné košele v tvare A, ako aj voľne strihané pyžamá s gumou v páse. Počas letných nocí sa príjemne nosia krátke pyžamá, teda šortky skombinované s tričkami.

NECHAJTE SA OČARIŤ

Očarujúca spodná a zvodná denná a nočná bielizeň!
 
 
 
 
Brazílske nohavičky »Magic Cut«, 2 ks

Brazílske nohavičky »Magic Cut«, 2 ks

12,99 € 7,99 € €/ks:  4,00
Klasické nohavičky, 2 ks, tmavomodré

Klasické nohavičky, 2 ks, tmavomodré

12,99 € 11,00 € €/ks:  5,50