Eis und Erfrischungsgetränke

Tipy a recepty na domácu zmrzlinu

Máte chuť na domácu zmrzlinu? Príprava chutných zmrzlinových kreácií so všetkými tými surovinami, ktoré máte najradšej, vôbec nie je taká ťažká. Tu Vám ponúkame zopár skvelých tipov na prípravu zmrzliny – so zmrzlinovačom alebo bez – ako aj chutné zmrzlinové recepty.

Výhody doma pripravenej zmrzliny sú bezpochyby jasné: Pripraviť si zmrzlinu doma znamená pôžitok bez konzervačných látok a umelých aróm. Môžete si pochutnávať s pokojným svedomím a nemusíte si robiť starosti, čo sa týka použitých surovín.

Do domácej zmrzliny si dáte len tie suroviny, ktoré máte radi, a predovšetkým tie, ktoré aj dobre znášate. Preto je takáto zmrzlina najvhodnejšia pre alergikov, ako aj pri neznášanlivosti niektorých potravín. Možné sú aj kreatívne zmrzliny – odvážte sa a pokojne trochu experimentujte.

Vďaka moderným zmrzlinovačom je dnes príprava zmrzliny relatívne rýchla a nekomplikovaná. S trochou trpezlivosti a snahy si však môžete zmrzlinu pripraviť aj bez zmrzlinovača. Niektoré druhy zmrzliny sa na to hodia viac, iné menej.

Príprava zmrzliny so zmrzlinovačom alebo bez?

Domácu zmrzlinu si môžete pripraviť so zmrzlinovačom alebo bez. Prvý spôsob je určite jednoduchší, ale aj drahší, zatiaľ čo ten druhý spôsob je časovo, ale aj manuálne náročnejší. Tu Vám krátko predstavíme výhody a nevýhody oboch spôsobov.
Príprava zmrzliny so zmrzlinovačom

Príprava zmrzliny so zmrzlinovačom

Najjednoduchší spôsob prípravy zmrzliny je určite s pomocou zmrzlinovača. Do stroja dáte pripravenú zmrzlinovú zmes a už sa viac nemusíte o nič starať. Tajomstvom krémovej zmrzliny je intenzívne miešanie a permanentné prešľahávanie vzduchom, ktoré zabráni tvorbe ľadových kryštálikov a docieli sa želený krémový výsledok. Zmrzlinovače sa o to postarajú úplne sami. Pri kúpe zmrzlinovača treba myslieť na to, že existujú modely, pri ktorých sa chladiaca časť musí pred použitím vložiť do mrazničky a schladiť na príslušnú teplotu, ako aj modely, pri ktorých sa o schladenie zmrzlinovej zmesi postará stroj úplne automaticky.
Príprava zmrzliny bez zmrzlinovača

Príprava zmrzliny bez zmrzlinovača

Samozrejme, môžete si zmrzlinu pripraviť aj bez zmrzlinovača, táto metóda je však časovo náročnejšia a predovšetkým si vyžaduje viac sily. Hotová zmrzlinová zmes putuje nie do zmrzlinovača, ale do jednoduchej nádoby, v ktorej zmes priamo v mrazničke zamrzne. Krémovú jemnú zmrzlinu dosiahnete opakovaným miešaním zmrzlinovej zmesi, pričom zmes musíte sami ručne niekoľkokrát tak dlho premiešavať, kým zmrzlina nedosiahne želanú konzistenciu. Toto je dôležité predovšetkým pri krémových druhoch zmrzliny, ako je napríklad smotanová zmrzlina. Sú však aj druhy zmrzliny, pri ktorých to nie je potrebné, ako napríklad parfait.

Prehľad najdôležitejších druhov zmrzliny

eissorten

  • Zmrzlina z mlieka a smotany Tak ako ich názov napovedá, sa tieto dva druhy zmrzliny skladajú prevažne z mlieka, resp. smotany. Čím vyšší je podiel tuku, tým krémovejšie sú. Krémová zmrzlina je zvláštny druh zmrzliny z mlieka, ktorá sa musí vyrábať úplne bez podielu vody a v presnom pomere mlieka k vajíčku, resp. žĺtku.
  • Ovocná zmrzlina Ovocná zmrzlina sa môže vyrábať úplne bez podielu mlieka ako čistá ovocná zmrzlina z vody, ale aj ako krémovejší variant s mliekom, resp. smotanou. Dôležitý je však podiel skutočného ovocia. Pri citrusových plodoch je tento minimálne 10 %, resp. pri všetkých ostatných druhoch ovocia je to minimálne 20 %.
  • Mrazený jogurt Medzičasom sa u nás udomácnil mrazený jogurt ako alternatíva k zmrzline. Namiesto smotany sa mrazený jogurt vyrába prevažne s jogurtom, čiastočne s prídavkom mlieka, a preto chutí mierne kyslo, čo je práve v lete krásne osviežujúce. Predáva sa často relatívne bez príchute a dopĺňa sa polevami, ako sú oriešky alebo čokoládové kúsky.
  • Parfait Týmto pojmom sa označuje polomrazená zmrzlina, ktorá sa oproti bežnej zmrzline nepripravuje miešaním, ale priamo sa zamrazí. Preto sa dá pripraviť ideálne aj bez zmrzlinovača. Vďaka veľmi vysokému podielu žĺtka a tuku je aj bez miešania relatívne krémová.
  • Sorbet Sorbet pozostáva prevažne z vody, neobsahuje žiadne mlieko, resp. smotanu, a teda ani tuk. Svoju chuť získava pridaním ovocia, ovocných štiav a cukru, ale aj experimentálnymi surovinami, ako napr. limonády, sekt alebo iné alkoholické nápoje.

Čas na zmrzlinu: chutné a osviežujúce recepty na zmrzlinu

Aby sa pri Vašich prvých zmrzlinových výtvoroch nič nepokazilo, zostavili sme pre Vás zopár základných tipov, ako aj skvelé recepty na zmrzlinu, sorbet a mrazený jogurt. Veľa zábavy pri skúšaní!

Základ pre pôžitok zo zmrzliny

Studený a horúci vodný kúpeľ

Studený a horúci vodný kúpeľ

Na studený vodný kúpeľ naplníme veľkú misku vodou a ľadovými kockami alebo chladiacimi elementmi. Misku so zmrzlinovou zmesou dáme do ľadového vodného kúpeľa a za studena 6 – 8 minút miešame.

Na horúci vodný kúpeľ naplníme hrniec skoro do polovice vodou a privedieme do varu. Pripravíme si vhodnú antikorovú misku (šľahaciu misku).
Rozpúšťanie čokoládovej polevy

Rozpúšťanie čokoládovej polevy

Pripravíme si horúci vodný kúpeľ. Polevu nasekáme na väčšie kúsky a položíme vo vhodnej antikorovej miske nad horúci vodný kúpeľ. Polevu necháme pomaly rozpustiť, pritom sem-tam premiešame.
Príprava cukrového sirupu

Príprava cukrového sirupu

Za stáleho miešania privedieme do varu 250 ml vody spolu s 250 g trstinového cukru, kým sa cukor úplne nerozpustí. Následne to celé necháme ešte 2 – 3 minúty variť. Ochladený sirup vydrží v chladničke asi jeden týždeň.
Malinový sorbet
Malinový sorbet

Suroviny:

  • 500 g malín (čerstvých alebo mrazených)
  • 1 citrón
  • 100 g cukru
  • 45 g invertného cukru
  • 2 polievkové lyžice malinovej pálenky (prípadne malinového sirupu)
  • zmrzlinovač
  • ponorný mixér
  • jemné sitko
Pre 6 osôb • Čas prípravy cca 30 minút • 140 kcal na jednu porciu
1. Čerstvé maliny preberieme, zmrazené necháme rozmraziť. Ovocie dáme do vysokej nádoby a s ponorným mixérom vymixujeme najemno. Ovocné pyré pretlačíme cez jemné sitko.

2. Citrón vytlačíme a šťavu s cukrom a invertným cukrom pridáme do pyré. So šľahacou metličkou tak dlho miešame, kým sa cukor nerozpustí. Primiešame malinovú pálenku. Ovocné pyré dáme prikryté na cca jednu hodinu do chladničky.

3. Zmes na sorbet dáme do zmrzlinovača a cca 50 minút ju necháme stuhnúť do krémova. Hotový sorbet zoškriabeme s gumovou stierkou zo stroja. Ihneď naservírujeme do pohárov alebo misiek a podávame alebo prikryjeme a dáme do mrazničky.

© 2016 Gräfe und Unzer Verlag GmbH
Jahodová zmrzlina
Jahodová zmrzlina

Suroviny:

  • 300 g jahôd
  • 1/2 citróna
  • 80 g jemného cukru
  • 150 g smotany
  • 100 ml mlieka
  • zmrzlinovač
  • ponorný mixér
Na 10 porcií • Čas prípravy 15 minút • Mrazenie 35 minút • 95 kcal na jednu porciu
1. Jahody umyjeme a necháme dobre odkvapkať, lístky otrháme a nepekné miesta odrežeme. Ovocie nakrájame na väčšie kúsky a vymixujeme ponorným mixérom najemno.

2. Vytlačíme šťavu z polovice citróna a zmiešame s cukrom, pridáme k jahodám a všetko miešame, kým sa cukor úplne nerozpustí. Potom pridáme smotanu a mlieko a zmes ešte raz dobre premixujeme ponorným mixérom. Hmotu necháme zmraziť v zmrzlinovači podľa návodu na používanie (cca 35 minút).

Dobré vedieť: Sezóna neodolateľného ovocia plného vitamínu C je krátka, preto ju treba využiť! Najaromatickejšie sú ešte stále lesné jahody, ktoré však v obchode sotva kúpite. No tieto jahody s malými plodmi sa dajú ľahko dopestovať v kvetináči alebo vo vlastnej záhradke.

© 2016 Gräfe und Unzer Verlag GmbH
Mrazený jogurt
Mrazený jogurt

Suroviny:

  • 4 bielky (veľkosť M)
  • soľ
  • 600 g prírodného jogurtu
  • 60 – 70 ml bazového sirupu
  • zmrzlinovač
Pre 6 porcií • Čas prípravy 10 minút • Mrazenie 50 minút
1. Bielky vyšľaháme so štipkou soli do tuha a uložíme do chladu. Jogurt so sirupom zmiešame v miske. Sneh z bielkov zašľaháme do jogurtovej zmesi.

2. Jogurtovú zmes dáme do zmrzlinovača a dáme na cca 50 minút zamraziť. Hotovú jogurtovú zmrzlinu zoškriabeme gumovou stierkou zo stroja. Ihneď podávame v miskách alebo dáme prikryté do mrazničky.

Dobré vedieť: Hodí sa k tomu čokoládová omáčka. Na ňu necháme v hrnci rozpustiť 100 g horkej čokoládovej polevy spolu s dvomi polievkovými lyžicami vody a 50 gramami smotany. Mrazený jogurt polejeme čokoládovou omáčkou a posypeme posekanými karamelizovanými mandľami, posekanými karamelovými cukríkmi alebo opraženými kokosovými vločkami.

© 2016 Gräfe und Unzer Verlag GmbH
Stracciatellová zmrzlina
Stracciatellová zmrzlina

Suroviny:

  • 1 celá tobolka vanilky
  • 200 ml mlieka
  • 300 g smotany
  • 4 žĺtky (veľkosť M)
  • 90 g cukru
  • 100 g horkej čokolády (70 % podiel kakaa)
  • zmrzlinovač
  • 1 nádoba do mrazničky s vekom
  • kornútiky na servírovanie (nemusia byť)
Na 6 porcií • Čas prípravy 25 minút • Chladenie 12 hodín • Mrazenie 55 minút • 365 kcal na jednu porciu
1. Tobolku vanilky narežeme ostrým nožom pozdĺžne a opačnou stranou noža vyškriabeme zrniečka. Mlieko a smotanu spolu so zrniečkami z tobolky vanilky a tobolkou dáme do hrnca. Vanilkovú smotanu za stáleho miešania privedieme do varu a necháme na miernom ohni variť cca 5 minút. Odložíme nabok.

2. Žĺtky s cukrom dobre vymiešame metličkou v miske na miešanie odolnej proti teplu. Horúcu vanilkovú smotanu prilievame za stáleho miešania do žĺtkovej zmesi. Šľaháme metličkou nad horúcim vodným kúpeľom cca 10 minút do krémova. Zmes nalejeme do studenej misky. Položíme ju nad studený vodný kúpeľ a ďalej cca 10 minút miešame. Odokryté odložíme do chladničky, najlepšie cez noc.

3. Zmrzlinovú zmes vyberieme z chladničky a odoberieme z nej tobolku vanilky. Zmrzlinovú zmes dáme do zmrzlinovača a necháme cca 40 minút zmraziť do krémova.

4. Medzitým nasekáme čokoládu na väčšie kúsky a necháme ju rozpustiť nad horúcim vodným kúpeľom. Rozpustenú čokoládu dáme do vrecka do mrazničky, na ktorom vystrihneme malú dierku. Tretinu vanilkovej zmrzliny dáme do pozdĺžnej nádoby do mrazničky s objemom cca 1 liter. Tretinu čokolády nastriekame v tenkých vláknach na zmrzlinu. Pokryjeme vanilkovou zmrzlinou a znovu nastriekame čokoládu. Tento postup ešte raz zopakujeme. Zmrzlinu premiešame vidličkou, aby sa kúsky zmrzliny dobre rozložili. Dáme na cca 15 minút do mrazničky stuhnúť. Rozdelíme do misiek alebo kornútikov a podávame.

© 2016 Gräfe und Unzer Verlag GmbH
Vanilková zmrzlina
Vanilková zmrzlina

Suroviny:

  • 1 celá tobolka vanilky z Tahiti
  • 200 ml plnotučného mlieka
  • 300 g smotany
  • 4 žĺtky (veľkosť M)
  • 90 g cukru
  • zmrzlinovač
  • kornútiky (domáce alebo kupované)
Na 6 porcií • Čas prípravy 25 minút • Chladenie 12 hodín • Mrazenie 40 minút • 280 kcal na jednu porciu
1. Tobolku vanilky narežeme ostrým nožom pozdĺžne a opačnou stranou noža vyškriabeme zrniečka. Mlieko a smotanu spolu so zrniečkami z tobolky vanilky a tobolkou dáme do hrnca. Vanilkovú smotanu za stáleho miešania privedieme do varu a necháme na miernom ohni variť cca 5 minút. Odložíme nabok.

2. Žĺtky s cukrom dobre vymiešame s metličkou v miske na miešanie odolnej proti teplu. Horúcu vanilkovú smotanu prilievame za stáleho miešania do žĺtkovej zmesi. Šľaháme nad horúcim vodným kúpeľom cca 10 minút do krémova. Zmes nalejeme do studenej misky. Položíme ju nad studený vodný kúpeľ a ďalej cca 10 minút miešame. Odokryté necháme cez noc v chladničke.

3. Zmrzlinovú zmes vyberieme z chladničky a odoberieme z nej tobolku vanilky. Zmes dáme do zmrzlinovača a necháme cca 40 minút zmraziť do krémova. Vanilkovú zmrzlinu vyškriabeme zo stroja pomocou gumenej stierky, ihneď rozdelíme do misiek alebo kornútikov a podávame. Alebo dáme prikrytú zmrzlinu do mrazničky.

Tip: Pre ozvláštnenie vanilkovej zmrzliny môžeme ihneď pridať čerstvý bobkový list. Éterické oleje bobkového listu jemne zvýraznia vanilkovú arómu. Na to privedieme do varu vanilkovú smotanu spolu s bobkovým listom, 5 minút necháme variť, potom 10 minút lúhovať, bobkový list vyberieme a postupujeme ďalej, ako je opísané vyššie.

© 2016 Gräfe und Unzer Verlag GmbH
Citrónový sorbet
Citrónový sorbet

Suroviny:

  • 2 citróny (z toho jeden bio)
  • 3 limetky
  • 6 lístkov medovky lekárskej
  • 90 g jemného cukru
  • 200 ml minerálnej vody
  • zmrzlinovač
  • ponorný mixér
Pre 4 osoby • Čas prípravy cca 10 minút • 110 kcal na jednu porciu
1. Bio citrón umyjeme v horúcej vode, osušíme a kôru nastrúhame. Všetky citróny a limetky vytlačíme. Lístky medovky umyjeme, osušíme a nakrájame na prúžky. Šťavu zmiešame s cukrom, citrónovou kôrou a lístkami medovky a dobre premixujeme.

2. Minerálnu vodu a mix štiav dáme do kovovej misky, vložíme prikryté na cca 4 hodiny do mrazničky a aspoň každú polhodinu raz premiešame, aby sa nevytvorili príliš veľké ľadové kryštáliky. Prípadne dáme zmes zmraziť do zmrzlinovača.

3. Z hotového sorbetu urobíme menšie halušky a tie naservírujeme do štyroch pohárov.

© 2016 Gräfe und Unzer Verlag GmbH

Užitoční pomocníci na prípravu zmrzliny

Okrem zmrzlinovača je užitočné, resp. potrebné ešte niektoré iné náčinie. Ak by ste si chceli zmrzlinu vyrábať častejšie, odporúča sa zaobstarať si týchto kuchynských pomocníkov.

  • Dávkovač zmrzliny existuje v rôznych vyhotoveniach – okrúhly, hranatý alebo na škriabanie, z umelej hmoty alebo antikora. Pákový mechanizmus nadávkuje vyformovanú guľu z polgule. Dávkovač zmrzliny sa počas dávkovania odporúča stále ponárať do horúcej vody. Tak sa omnoho ľahšie kĺže po zmrzline.
  • Gumová stierka (gumová škrabka) Vďaka hladkej hrane gumovej stierky sa celá zmes v miske na miešanie premiešava bez toho, aby zanechávala zvyšky. Okrem toho je možné miešanie až po dno misky, keďže guma je elastická.
  • Chladiace elementy alebo kocky ľadu Chladiace elementy sa zmrazia v mrazničke. Po vybratí v nich tekutina zostáva dlho a chladí. Pri výrobe zmrzliny robia chladiace elementy alebo pripravené kocky ľadu najlepšie služby, pretože pri chladení základnej zmrzlinovej zmesi sa vyžaduje rýchlosť.
  • Ponorný mixér Vďaka tomuto užitočnému pomocníkovi získajú omáčky a ovocné pyré nádherne krémovú konzistenciu, pretože vytvára trochu objem.

  • Miska na šľahanieMiska na šľahanie – najlepšie z antikora – sa dá vďaka jej zaokrúhlenému dnu perfektne a bez skĺznutia položiť na hrniec. Preto sa výborne hodí na vodné kúpele, či už studené alebo horúce. Profíci radi používajú aj drahší variant z medi. Medený riad dobre vodí teplo a môžete ho nájsť v každom dobrom cukrárstve.
  • Súprava vreciek na zdobenie Vrecko na zdobenie s veľkým nadstavcom s dierkou a hviezdou je nenahraditeľné, resp. slúži na striekanie citlivých bielkových zmesí na pusinky alebo odpaľovaného cesta na plech. Užitočnou je táto súprava aj pri zdobení zmrzliny s čerstvo vyšľahanou šľahačkou.
  • Vafľovač na domáce kornútiky. Vďaka plochej platničke na pečenie kornútikov si ho určite nepomýlite s bežným vafľovačom. Sú to špeciálne stroje, na ktoré sa naleje cesto a potom sa pečie. Väčšinou k nim patrí aj valček na navinutie čerstvo upečenej vafle.

© 2016 Gräfe und Unzer Verlag GmbH, München

Na tchibo.sk

Kuchynské prístroje, príslušenstvo na varenie a pečenie

Ešte viac kuchynských prístrojov, rozmanité príslušenstvo na varenie a pečenie, ako aj kuchynský nábytok nájdete v Tchibo v kategórii Kuchyňa a domácnosť

Ku kategórii Kuchyňa a domácnosť

Perfektná kuchynská výbava s Tchibo

V ponuke od Tchibo nájdete teraz správnu výbavu a vhodné doplnky pre Vašu kuchyňu.
  • Extra vysoká obruč na tortu z ušľachtilej ocele
17,99
12,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 12,99 €
-27 %
Extra vysoká obruč na tortu z ušľachtilej ocele
17,99
12,99
  • Elektrický napeňovač mlieka, čierny
  • Elektrický napeňovač mlieka, červený
  • Elektrický napeňovač mlieka, biely
  • Elektrický napeňovač mlieka, marhuľový
Elektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidla
29,49
Náhľad
Elektrický napeňovač mlieka, čierny
Elektrický napeňovač mlieka, červený
Elektrický napeňovač mlieka, biely
Elektrický napeňovač mlieka, marhuľový
Elektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidlaElektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidlaElektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidlaElektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidla
29,49
29,49
29,49
29,49
  • Okrúhle dosky na krájanie, 2 ks
22,99
14,99
€/ks 7,50
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 14,99 €
-34 %
Okrúhle dosky na krájanie, 2 ks
22,99
14,99
€/ks 7,50
Nicer Dicer Quick
17,99
  • Elektrický napeňovač mlieka, marhuľový
  • Elektrický napeňovač mlieka, čierny
  • Elektrický napeňovač mlieka, červený
  • Elektrický napeňovač mlieka, biely
Elektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidla
29,49
Náhľad
Elektrický napeňovač mlieka, čierny
Elektrický napeňovač mlieka, červený
Elektrický napeňovač mlieka, biely
Elektrický napeňovač mlieka, marhuľový
Elektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidlaElektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidlaElektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidlaElektrický napeňovač mlieka na prípravu teplej a studenej mliečnej peny – jednoduchým stlačením tlačidla
29,49
29,49
29,49
29,49
Dózy na potraviny, skladacie, 2 ks
12,99
€/ks 6,50
  • Sklenené zapekacie misy s vekom, 2 ks
29,99
27,99
€/ks 14,00
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 22,99 €
-6 %
Sklenené zapekacie misy s vekom, 2 ks
29,99
27,99
€/ks 14,00
Pokrievka na hrnce zabraňujúca vykypeniu
12,99
Sitká z ušľachtilej ocele, 2 ks
12,99
€/ks 6,50
Univerzálna škrabka 3 v 1
6,99
Silikónové veká na uchovávanie potravín v čerstvom stave, 3 ks
9,99
€/ks 3,33
Smaltovaná zapekacia misa s vekom, veľká
Smaltovaná zapekacia misa s vekom, malá
19,99
17,99
Obedový box z ušľachtilej ocele
14,99
  • Pracovná doska na pečenie
44,99
29,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 29,99 €
-33 %
Pracovná doska na pečenie
44,99
29,99
  • Liatinový pekáč a panvica 2 v 1
79,95
59,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 59,95 €
-24 %
Liatinový pekáč a panvica 2 v 1
79,95
59,99
Krájač na vajíčka 3 v 1
7,99
Guľaté nádobky na uchovávanie potravín v čerstvom stave, 2 ks
5,99
€/ks 3,00
Súprava zdobiacich špičiek
11,99
  • Forma na pečenie tarte
9,99
7,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 7,99 €
-20 %
Forma na pečenie tarte
9,99
7,99
Kanvica french press na prípravu kávy s objemom cca 800 ml
14,99
Náhľad
Kanvica french press s piestom a filtrom 300 ml, strieborná
Kanvica french press s piestom a filtrom 800 ml, strieborná
Kanvica french press na prípravu kávy s objemom cca 300 mlKanvica french press na prípravu kávy s objemom cca 800 ml
9,99
14,99
  • Kanvica french press s piestom a filtrom 800 ml, strieborná
  • Kanvica french press 800 ml, zlatá
Kanvica french press na prípravu kávy s objemom cca 800 ml
14,99
Náhľad
Kanvica french press 800 ml, zlatá
Kanvica french press s piestom a filtrom 800 ml, strieborná
Kanvica na prípravu kávy s objemom cca 800 mlKanvica french press na prípravu kávy s objemom cca 800 ml
18,99
14,99
  • Kanvica french press s piestom a filtrom 800 ml, strieborná
  • Kanvica french press s piestom 800 ml, vo farbe šampanského
  • Kanvica french press 800 ml, zlatá
  • Kanvica french press 800 ml, červená
  • Kanvica french press 800 ml, metalická ružová
  • Kanvica french press 800 ml, čierna
Kanvica french press na prípravu kávy s objemom cca 800 ml
14,99
Náhľad
Kanvica french press s piestom 800 ml, vo farbe šampanského
Kanvica french press 800 ml, zlatá
Kanvica french press 800 ml, červená
Kanvica french press 800 ml, metalická ružová
Kanvica french press s piestom a filtrom 800 ml, strieborná
Kanvica french press 800 ml, čierna
Kanvica na prípravu kávy s objemom cca 800 mlKanvica na prípravu kávy s objemom cca 800 mlKanvica na prípravu kávy s objemom cca 800 mlKanvica na prípravu kávy s objemom cca 800 mlKanvica french press na prípravu kávy s objemom cca 800 mlKanvica na prípravu kávy s objemom cca 800 ml
18,99
18,99
18,99
18,99
14,99
18,99
  • Podložka na pečenie na opakované použitie s okrajom
11,99
8,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 7,00 €
-25 %
Podložka na pečenie na opakované použitie s okrajom
11,99
8,99
  • Miska do vodného kúpeľa
9,99
7,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 7,99 €
-20 %
Miska do vodného kúpeľa
9,99
7,99
  • Liatinový kastról s rúčkou
59,95
39,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 39,99 €
-33 %
Liatinový kastról s rúčkou
59,95
39,99
  • Elektrický napeňovač mlieka, čierny
  • Elektrický napeňovač mlieka, antracitový
  • Elektrický napeňovač mlieka, biely
Krémová mliečna pena stlačením tlačidla – horúca alebo studená
49,95
39,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 39,99 €
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 39,99 €
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 39,99 €
-20 %
-19 %
-19 %
Elektrický napeňovač mlieka, antracitový
Elektrický napeňovač mlieka, čierny
Elektrický napeňovač mlieka, biely
Elektrický napeňovač mlieka na horúcu alebo studenú krémovú mliečnu penuKrémová mliečna pena stlačením tlačidla – horúca alebo studenáKrémová mliečna pena stlačením tlačidla – horúca alebo studená
49,99
39,99
49,95
39,99
49,95
39,99
Čoskoro opäť v predaji
Profesionálne podložky na pečenie na opakované použitie, 2 ks
12,99
€/ks 6,50
Súprava pomôcok na pečenie
12,99
Úložný box na koreniny
12,99
Zapínacie spony, 15 ks
5,99
€/ks 0,40
1 ...