Naše kávové predplatné.
Pre všetkých, ktorí milujú kávu.


Nechajte si bezplatne doručiť domov svoje obľúbené kávy a ušetrite 20 %*. ♡
Frau packt Kaffee-Abo Lieferung aus

3 dobré dôvody pre kávové predplatné:

Icon Prozente Preisschild

Vždy zľava 20 %*

Icon durchgestrichenes Datum auf einem Kalender

Možnosť predplatné kedykoľvek zrušiť

Icon kostenlose Lieferung

Bezplatné doručenie

Prehľad všetkých možností predplatného

Verschiedene Kaffees stehen nebeneinander

Náš bestseller:
kávové predplatné

Vyberte si svoje obľúbené druhy z cca 30 káv vhodných na espresso, caffè crema alebo mliečne špeciality.

✔︎ S každou zásielkou ušetríte 20 % oproti jednotkovej cene.*
✔︎ Ľubovoľne voliteľné dodacie intervaly pre maximálnu flexibilitu.
✔︎ Kedykoľvek môžete zmeniť množstvá kávy, druhy alebo frekvenciu zásielok.
✔︎ Môžete sa tešiť na bezplatné doručenie rovno k Vám domov.
Verschiedene Kaffeemaschinen stehen nebeneinander

Kompletný balíček:
kávové predplatné s kávovarom

Radi by ste si dopriali nový kávovar? Kávové predplatné s kávovarom ponúka navyše aj tieto výhody:

✔︎ Cafissimo pure plus ZADARMO: ku kávovému predplatnému s kapsulami Cafissimo bezplatne získate aj kávovar na kapsuly Cafissimo.
✔︎ Plnoautomatické kávovary získate v rámci kávového predplatného so zľavou 35 %.

FAQs

Ako funguje objednávka v rámci kávového predplatného? arrow_down
Kávové predplatné možno uzatvoriť iba online. Vyberiete si Vaše preferované druhy káv a tiež podľa konkrétneho predplatného navyše aj kávovar a v konfigurátore si stanovíte želané množstvo kávy, dodací interval atď. A predplatné je hotové! Vaša požadovaná káva potom bude pravidelne zasielaná k Vám domov.
Ktoré kávovary môžem kombinovať s kávovým predplatným? arrow_down
Pri uzatvorení kávového predplatného si môžete vyberať z rozličných kávovarov a druhov káv. Patria sem napríklad aj naše obľúbené plnoautomatické kávovary a kávovary na kapsuly.
Ako často sa zasiela káva? arrow_down
Frekvenciu zásielok si môžete nastaviť individuálne. Podľa toho, aké množstvo kávy vypijete za týždeň, si môžete vybrať dvojtýždňové až trojmesačné dodacie intervaly (každé 2 týždne, každé 3 týždne, mesačne, každých 5 týždňov, každých 6 týždňov, každých 7 týždňov, každé 2 mesiace, každé 3 mesiace).
Existuje v rámci kávového predplatného minimálna hodnota objednávky? arrow_down
Pri kávovom predplatnom je minimálna hodnota objednávky pre jednu zásielku 40 €, zásielka je s dopravou zadarmo. Množstvá kávy a dodacie intervaly sa dajú úplne pohodlne nastaviť a prispôsobiť online.
Je kávové predplatné s dopravou zadarmo? arrow_down
Áno, zásielky v rámci kávového predplatného sú s dopravou zadarmo. Minimálna hodnota objednávky pre každú zásielku je 40 €.
  1. V porovnaní s bežnou cenou. Pri predplatnom s kávovarom je potrebný minimálny odber 4 kávových zásielok.

Kávové predplatné Tchibo: prehľad všetkých dôležitých informácií

Je skoro ráno; túžite len po šálke voňavej horúcej kávy – a pohľad Vám padne na dózu na kávu zívajúcu prázdnotou. S kávovým predplatným budú takéto desivé momenty minulosťou. Dá sa jednoducho uzatvoriť online a Vy si tak budete môcť nechať zasielať svoju čerstvo praženú obľúbenú kávu v pravidelných intervaloch pohodlne až k Vám domov.

Prehľad výhod predplatného

Toto sú jasné výhody kávového predplatného:
  • Pohodlnejšie to už nejde: s kávovým predplatným môžete kávu vyškrtnúť zo svojho nákupného zoznamu a už si viac nebudete musieť robiť starosti s tým, aby ste si včas zabezpečili ďalšie zásoby. Namiesto toho dostanete svoju kávovú zásielku spoľahlivo, pravidelne, včas a úplne jednoducho poštou.
  • Ušetríte pri každej šálke: pri predplatnom často získavate výhodnejšiu cenu – a nie je to inak ani pri kávovom predplatnom od Tchibo. Tu ušetríte pri každej kávovej zásielke až do 20 % oproti bežnej cene. Zásielka je navyše s dopravou zadarmo pri minimálnej hodnote objednávky 40 €.
  • Flexibilný pôžitok, ktorý Vám je šitý na mieru: kávové predplatné s vysokou flexibilitou poskytuje ten správny produkt pre každého milovníka a milovníčku kávy. Stačí Vám jedna šálka ráno? Alebo je káva Vaším elixírom života, ktorý Vy a Vaša rodina najradšej pijete po celý deň? V rámci kávového predplatného Tchibo si môžete vybrať dvojtýždňové až trojmesačné dodacie intervaly, a to podľa toho, koľko kávy spotrebujete za týždeň. Okrem toho si môžete kedykoľvek prispôsobiť objednané množstvo, dodacie intervaly a druhy káv a predplatné vypovedať s výpovednou lehotou 7 dní.

Aké kávy sa zasielajú v rámci kávového predplatného?

V rámci kávového predplatného Tchibo si v predplatnom môžete objednať zrnkovú kávu alebo kávové kapsuly. Nezáleží na tom, či vlastníte plnoautomatický kávovar, pákový kávovar, kávovar na prekvapkávanú kávu alebo kávovar na kapsuly Cafissimo – v našom kávovom predplatnom vždy nájdete vhodnú kávu.

Pritom sa nemusíte rozhodovať výlučne medzi predplatným na espresso alebo predplatným na kávu typu caffè crema. Vaše predplatné a kávy si môžete zostaviť úplne podľa svojich vlastných preferencií a rozličných druhov prípravy.

Výber kávy je len na Vás. Keďže kávové predplatné sa dá kedykoľvek prispôsobiť, môžete jednoducho zmeniť aj vybrané druhy káv a neustále skúšať niečo nové.

Kávové predplatné s kávovarom

Ku kávovému šťastiu Vám chýbajú nielen kávové zrná, ale aj kávovar? V tom prípade je optimálnou voľbou kávové predplatné s kávovarom. V rámci kávového predplatného v Tchibo získate kávovar za zvýhodnenú cenu. Stačí, keď si vyberiete kávové predplatné s kávovarom a nájdete si svojho favorita medzi našimi plnoautomatickými kávovarmi alebo kávovarmi na kapsuly. K prvej kávovej zásielke potom dostanete kávovar podľa vlastného výberu za zníženú cenu alebo zadarmo.

Nastavenie kávového predplatného je hračka

S naším návodom si krok za krokom úplne jednoducho zostavíte kávové predplatné Tchibo podľa vlastných preferencií a osobných potrieb:
  1. Vyberte si online medzi čisto kávovým predplatným alebo kávovým predplatným vrátane kávovaru.
  2. V nasledujúcom kroku si vyberte svoju obľúbenú kávu v hodnote minimálne 40 €.
  3. Ak ste sa rozhodli pre kávové predplatné vrátane kávovaru, najprv nasleduje výber Vášho preferovaného kávovaru. K vybranému kávovaru potom dostanete odporúčania na vhodné kávy.
  4. Následne stanovte ešte dodací interval – podľa toho, koľko kávy pijete alebo aká vysoká je spotreba v kancelárii. Čerstvú kávu Vám môžeme zasielať každých 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 alebo 12 týždňov. Okrem toho si môžete jednoducho určiť množstvo kávy, ktorú si musíte objednať, aby Vám káva vystačila až do nasledujúcej zásielky. Zobrazí sa Vám tiež Vaša úspora v rámci predplatného oproti bežnému nákupu.
  5. Posledným kliknutím sa kávové predplatné dostane do Vášho nákupného košíka a môžete zaň zaplatiť.

Minimálne obdobie platnosti kávového predplatného

Pri predplatnom by ste vo všeobecnosti vždy mali dávať pozor na minimálne obdobie platnosti, aby ste na predplatné neboli viazaní dlhšie, ako je to žiadané alebo nevyhnutné. Pri kávovom predplatnom Tchibo bez kávovaru máte úplnú flexibilitu – predplatné možno kedykoľvek, teda už aj len po jednej zásielke, vypovedať vo Vašom online zákazníckom účte s výpovednou lehotou 7 dní.

Pri našom kávovom predplatnom s kávovarom platia rozdielne podmienky: pri kávovom predplatnom s kávovarom na kapsuly je potrebných minimálne 5 kávových zásielok, pri plnoautomatických kávovaroch sú potrebné minimálne 4 kávové zásielky. Výpoveď je možná po naplnení príslušného minimálneho počtu kávových zásielok.

Nekončiaci pôžitok z kávy je teraz možný vďaka kávovému predplatnému

Kávové predplatné je teda dokonalou voľbou, ak si radi a pravidelne vychutnávate kávu a nechcete si robiť starosti so zháňaním ďalších zásob. V rámci kávového predplatného Tchibo si skrátka vyberiete dodávané množstvo a dodacie intervaly, ktoré zodpovedajú Vašim potrebám, a káva sa Vám bude pohodlne a jednoducho zasielať k Vám domov. Či už zrnková káva alebo kapsuly – možné je všetko. V prípade záujmu môžete k predplatnému získať aj kávovar podľa vlastného výberu za zníženú cenu. Okrem toho pri každej kávovej zásielke ušetríte až do 20 % oproti bežnému nákupu.