Kúpeľňové trendy 2017

Najkrajšie trendy do kúpeľne

Smiem Vám ukázať svoju kúpeľňu? Kúpeľňa je aj v súčasnosti funkčným priestorom, ktorý sa denne používa. V súvislosti s wellness a relaxáciou nadobúda stále väčší význam ako miesto úniku, oáza slúžiaca na uvoľnenie, ale aj na stvárnenie osobného trendu bývania. Či ako luxusná wellness oáza alebo moderná kúpeľňa s premysleným farebným konceptom – aj kúpeľňa definuje náš štýl a vkus. Nechajte sa teda inšpirovať aktuálnymi kúpeľňovými trendmi od Tchibo a vyberte si svoj obľúbený štýl roku 2018.

Under the sea: Trend v bývaní pre príjemné chvíle v kúpeľni

Vaša kúpeľňa: Miesto pokoja a oddychu
Zabudnúť na každodenný zhon a vychutnať si pokoj a oddych: Pokojná, harmonická kúpeľňa je presne to pravé miesto na upokojenie tela aj duše po náročnom dni. S trendom v bývaní „Under the sea“ môžete premeniť Vašu kúpeľňu na meniaci sa podmorský svet s kontrastnými farbami, morskými motívmi a doplnkami v tvare mušlí, rýb a koralov. Ponorte sa do hĺbok oceána a doprajte si čas len pre seba.

Okrem farieb mora sa dá podmorský svet zachytiť aj prostredníctvom mnohých morských motívov na uterákoch, sprchových závesoch a doplnkoch. Tak môžete pomocou niekoľkých pomôcok dodať Vašej kúpeľni osobitý ráz a vychutnať si Vašu súkromnú oázu oddychu pri horúcom kúpeli alebo príjemnej sprche. Vytvorte si Váš vlastný podmorský svet plný zážitkov a vychutnajte si oddych po každom dni.

Od tyrkysovej po ultramarínovú modrú: Pocit ako v morských hlbinách s farbami mora

Okrem atraktívnych motívov sú pri podmorskom trende dôležitým aspektom farby. Od tyrkysovej cez ultramarínovú modrú až po azúrovú: Modrá v najrôznejších odtieňoch vytvorí v kombinácii s jemnými zelenými odtieňmi harmonický mix farieb. Pretože odtiene modrej pôsobia vo všeobecnosti chladne a osviežujúco. Ich nenútenosť sa postará o uvoľňujúci efekt. Rovnako uvoľňujúco pôsobia sýte odtiene zelenej. V podobe kúpeľňových doplnkov alebo bujného, zeleného sveta rastlín tak doplnia moderný vzhľad podmorského sveta.

Ale podmorský svet je ešte oveľa farebnejší. Koralová farba je povzbudzujúcim protikladom k dominantným odtieňom modrej a zelenej a Vášmu podmorskému svetu dodá rozmanitý charakter. Ak uprednostňujete skôr nenápadné farby, sú pieskové odtiene dobrou voľbou: Vytvoria menej ostrý kontrast, ako napríklad biela farba, a Vašej kúpeľni dodajú ušľachtilý vzhľad.

Umenie kombinovať: Pestrý nábytok a doplnky do sprchy pre vzhľad podmorského sveta

Výberom Vášho nábytku do kúpeľne môžete šikovne podporiť tento uvoľňujúci trend v bývaní. Ak už vo Vašej kúpeľni vládnu intenzívne farby na stenách a obkladačkách, doplňte ich jemnými, nenápadnými farebnými odtieňmi skriniek a políc a docielite tak jednotný celkový vzhľad. Kúpeľňová skrinka vo svetlom odtieni piesku, mentolovej zelenej alebo jemnej pastelovej tyrkysovej farbe podporí upokojujúce pôsobenie modrých obkladačiek alebo stien.

Pri bielych stenách môžete siahnuť aj po nábytku a doplnkoch v intenzívnych odtieňoch modrej a zelenej alebo po veselých motívoch podmorského sveta. Farebne výrazné skrinky a police, poháre na zubné kefky, dávkovač mydla alebo aj uteráky a predložky tak vytvoria dobrý kontrast k neutrálnej bielej. Mimoriadne výrazným doplnkom je sprchový záves vo vzhľade podmorského sveta. Keďže zaberá veľa miesta, v kúpeľni upúta pohľady. Morské motívy vďaka tomu mimoriadne vyniknú. Tak sa Vaša kúpeľňa v momente zmení na rajský oceán, ktorý láka ponoriť sa doň a vypnúť.

Inšpirácia z Miami!

Palmy, plameniaky a sýte farby: Odteraz bude každý Váš deň začínať v kúpeľni s pocitom Floridy! Pretože v novej „letnej“ kúpeľni sa spoja klasické kúpeľňové doplnky s farbami dobrej nálady a vzormi s plameniakmi. Od uteráka cez sprchový záves až po praktický kúpeľňový nábytok, všetko sa pri rannom rituáli krásy postará o to, aby ste sa cítili ako v trópoch.
Miami v kúpeľni
Nekonečné plameniaky
Dekorácia, zmeň sa!


Dekorácia, zmeň sa!

Spravidla je väčšina kúpeľní zariadená v bielej farbe. Je to vhodné nielen pre čistotu a poriadok, ale aj pre prehľad a svetlosť. Ale raz sa tým človek presýti a začne sa obzerať po odlišnej farbe pre svoje denné očistné rituály. Pustiť sa teraz do celkovej renovácie kúpeľne sa pritom zdá prehnané. Veď predsa postačí zopár nápadných doplnkov, vďaka ktorým kúpeľňa získa nový vzhľad a trocha tropické ladenie: Počnúc potlačou s palmami na froté osuškách cez farebné dávkovače mydla a poháriky na čistenie zubov až po dekoratívne úložné boxy alebo kultové háčiky na stenu.


Od hlavy po päty s nádychom trópov

Keď si teraz myslíte, že trendy sa prejavujú len v nábytku a dekoračných predmetoch, tak sa mýlite. Pretože k Miami trendom patria aj nápadné froté textílie, do ktorých sa môžete zavinúť, a rituál Vašej starostlivosti. K wellness nálade prispeje aj náš turbanový uterák, ktorý Vám bude perfektne držať na hlave. Vďaka špeciálnemu tvaru a gombíku na zadnej strane vyčaríte turban obratom ruky. A pomocou kvalitného nasiakavého froté mokré vlasy rýchlo uschnú.
Turban
Skvelé uteráky

Sýte farby na froté uterákoch

Froté uteráky v radostných farbách s palmovým vzorom prispejú k vytvoreniu dovolenkového pocitu a nápadne ružová potlač s plameniakmi na podklade zelenej zdôrazní tému farieb par excellence. Naše uteráky a osušky vnesú do kúpeľne nielen farby dobrej nálady, ale sú aj neobyčajne vhodné pre pokožku: bavlna, z ktorej sú vyrobené, pochádza zo 100 % ekologického pestovania – priaznivého pre človeka i životné prostredie.

Skvelý kúpeľňový nábytok v bielej
– ideálny na kombinovanie s farbami z Miami

Kúpeľňa nebýva tým najväčším priestorom v byte, preto je dôležité, aby v nej bol dostatok odkladacieho priestoru, ale aby sme ju nezapratali nábytkom. Preto má Tchibo pre Vašu kúpeľňu variabilný nábytok Vario Look v jednoduchých svetlých farbách s prídavným úložným priestorom. Tak sa nájde miesto pre všetky veci, ktoré treba mať rýchlo po ruke. Nábytok Vario Look má vždy dva varianty políc v sivej a svetlosivej farbe. A aj po montáži sa dajú jednotlivé prvky ľubovoľne zamieňať. Takto môžete celkom individuálne a podľa vlastného vkusu využiť v kúpeľni farebné akcenty.
Skvelý kúpeľňový nábytok od Tchibo

Teraz na tchibo.sk

Doplnky do kúpeľne

Nápady na zariadenie Vašej kúpeľne

Ku kategórii Kúpeľňa

Mohlo by Vás zaujímať

Vysoká skrinka do kúpeľne »Eklund«, biela
229,00
Osuška »Muschel«, námornícka modrá
Osuška »Muschel«, modrá
14,99
14,99
Polica na kôš na bielizeň
249,00
Skrinka pod umývadlo »Eklund« s 2 zásuvkami, biela
199,99
Odkladacia skrinka do kúpeľne »Eklund« so zásuvkou a dvierkami, úzka
199,99
XL osuška, grafika
XL osuška, mušľa
24,99
24,99
Kvalitné uteráky, 2 ks, antracitové
Kvalitné uteráky, 2 ks, svetlomodré
14,99
€/ks 7,50
14,99
€/ks 7,50
Plochá príručná skrinka do kúpeľne »Eklund«
159,00
Osuška »Muschel«, námornícka modrá
Osuška »Muschel«, modrá
14,99
14,99
Osuška, svetlomodro-biele prúžky
Osuška, tmavomodro-biele prúžky
17,99
17,99
Kvalitné uteráky, 2 ks, svetlomodro-biele prúžky
Kvalitné uteráky, 2 ks, tmavomodro-biele prúžky
17,99
€/ks 9,00
17,99
€/ks 9,00
XL osuška, grafika
XL osuška, mušľa
24,99
24,99
Uteráky »Muschel«, 2 ks, námornicke modré
Uteráky »Muschel«, 2 ks, modré
14,99
€/ks 7,50
14,99
€/ks 7,50
  • Lavica
79,95
59,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 59,95 €
-24 %
Lavica
79,95
59,99
Kvalitná osuška, antracitová
Kvalitná osuška, modrá
14,99
14,99
Osuška, svetlomodro-biele prúžky
Osuška, tmavomodro-biele prúžky
17,99
17,99
Uteráky »Muschel«, 2 ks, námornicke modré
Uteráky »Muschel«, 2 ks, modré
14,99
€/ks 7,50
14,99
€/ks 7,50
Epilátor na tvár
22,99
Uterákové šaty, modré
Uterákové šaty, tmavomodré
22,99
22,99
 
Dostupné varianty:
 
 
Dostupné varianty:
 
Uterákové šaty, modré
Uterákové šaty, tmavomodré
22,99
22,99
 
Dostupné varianty:
 
 
Dostupné varianty:
 
Závesný regál do sprchy
12,99
  • Uterákové šaty, antracitové
  • Uterákové šaty, akvamarínové
22,99
19,99
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 19,99 €
-13 %
Uterákové šaty, antracitové
Uterákové šaty, akvamarínové
22,99
19,99
22,99
 
Dostupné varianty:
 
 
Dostupné varianty:
 
Kvalitné uteráky, 2 ks, antracitové
Kvalitné uteráky, 2 ks, svetlomodré
14,99
€/ks 7,50
14,99
€/ks 7,50
Sušička nechtov s LED svetlom a ventilátorom
14,99
Sklopný schodík, kaučukové drevo
69,95
Sprchová wellness hlavica so zacvakávacím mechanizmom
34,99
Odpadkový kôš do kúpeľne
22,99
Záves do sprchy
9,99
Nadstavec na vodovodný kohútik na úsporu vody
11,99
Digitálna osobná váha
19,99
1 ...