Mobilná aplikácia Tchibo

Ako získať aplikáciu Tchibo:

Pre iPhone (vľavo) a pre Android (vpravo):

Aplikáciu Tchibo je možné stiahnuť zadarmo z App Store (iPhone) a cez Google Play (Android) alebo tu cez QR kód. Nakupovanie môže byť také jednoduché!

Prehľad výhod:

S aplikáciou Tchibo máte vernostnú kartičku vždy pri sebe priamo vo Vašom mobilnom zariadení a máte tak okamžitý prehľad o aktuálnych zľavách a počte Vašich Vernostných zrniek. Po prihlásení do aplikácie uvidíte svoju TchiboCard vo vrchných záložkách. Stačí kliknúť na záložku a zobrazí sa kartička spolu s čiarovým kódom a počtom nazbieraných zrniek.
Buďte vždy medzi prvými informovaní o najnovších zľavách a ponukách.
Iba v aplikácii zbierate virtuálne pečiatky za čerstvo pripravené nápoje na kávovom bare v našich kamenných obchodoch. Každú jedenástu kávu podľa vlastného výberu Vám dáme ZADARMO. Viac vo všeobecných obchodných podmienkách v sekcii Kávenka.

Často kladené otázky:

Aplikáciu si może stiahnuť ktokoľvek, kto má iPhone s min. verziou iOS 11.0 alebo smartphone s min. verziou Android 4.4 alebo vyššiu.
Aplikácia Tchibo je samozrejme bezplatná pre všetky zariadenia.
Samozrejme, svoju TchiboCard v takomto prípade tiež obdržíte poštou.
Ak má Váš smartfón či tablet aktívne internetové pripojenie, bude aplikácia automaticky sťahovať najnovší obsah a zľavové kupóny pre Vás. Tak budete vždy informovaní!
Napíšte nám o svojich ťažkostiach na servis@tchibo.sk alebo nám zavolajte na bezplatnú linku 0800 212 313 od pondelka do piatka od 8:00 do 20:00 a v sobotu od 8:00 do 16:00.
Áno, aplikácia pre smartfóny a tablety je dostupná tak pre iOS ako aj pre Android v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Českej republike, Poľsku, Maďarsku, na Slovensku a v Turecku.
Nie, nepotrebujete ani Tchibo online účet, ani nemusíte byť registrovaným zákazníkom TchiboCard, aby ste mohli využívať aplikáciu. Pre plnohodnotné používanie aplikácie so zľavovými kupónmi a digitálnou TchiboCard potrebujete online účet. Ten si môžete jednoducho založiť zdarma cez aplikáciu Tchibo alebo na Vašom počítači na tchibo.sk.
Áno. Aby ste však vždy v aplikácii mali svoju digitálnu TchiboCard k dispozícii a mohli dostávať zľavové kupóny, potrebujete online Tchibo účet. Jednoducho a zdarma si ho môžete založiť cez aplikáciu alebo na Vašom počítači na tchibo.sk. Prepojenie nového Tchibo online účtu k existujúcej TchiboCard môže trvať až 48 hodín.
Samozrejme, môžete aplikáciu využívať aj bez TchiboCard. Ak si želáte využívať výhody TchiboCard jednoducho si vyžiadajte TchiboCard zdarma cez aplikáciu alebo z pohodlia domova cez Váš počítač na tchibo.sk. Následne bude karta zaslaná do Vašej poštovej schránky a digitálne do Vašej aplikácie po 48 hodinách.