Kávové predplatné

Vyberte si teraz predplatné a za každú kávovú zásielku ušetrite 20 %*

Vaše výhody predplatného:

tag_percentages
Až do 20 % výhodnejšie
free_shipping
Zásielka s dopravou zadarmo
preferred_delivery_date
Ľubovoľne voliteľné dodacie intervaly
delivery_date
Možnosť kedykoľvek prispôsobiť
  1. V porovnaní s bežnou cenou. Pri predplatnom s kávovarom je potrebný minimálny odber 4 kávových zásielok.

FAQs

Ako funguje objednávka v rámci kávového predplatného? arrow_down
Kávové predplatné možno uzatvoriť iba online. Vyberiete si Vaše preferované druhy káv a tiež podľa konkrétneho predplatného navyše aj kávovar a v konfigurátore si stanovíte želané množstvo kávy, dodací interval atď. A predplatné je hotové! Vaša požadovaná káva potom bude pravidelne zasielaná k Vám domov.
Ktoré kávovary môžem kombinovať s kávovým predplatným? arrow_down
Pri uzatvorení kávového predplatného si môžete vyberať z rozličných kávovarov a druhov káv. Patria sem napríklad aj naše obľúbené plnoautomatické kávovary a kávovary na kapsuly.
Ako často sa zasiela káva? arrow_down
Frekvenciu zásielok si môžete nastaviť individuálne. Podľa toho, aké množstvo kávy vypijete za týždeň, si môžete vybrať dvojtýždňové až trojmesačné dodacie intervaly (každé 2 týždne, každé 3 týždne, mesačne, každých 5 týždňov, každých 6 týždňov, každých 7 týždňov, každé 2 mesiace, každé 3 mesiace).
Existuje v rámci kávového predplatného minimálna hodnota objednávky? arrow_down
Pri kávovom predplatnom je minimálna hodnota objednávky pre jednu zásielku 40 €, zásielka je s dopravou zadarmo. Množstvá kávy a dodacie intervaly sa dajú úplne pohodlne nastaviť a prispôsobiť online.
Je kávové predplatné s dopravou zadarmo? arrow_down
Áno, zásielky v rámci kávového predplatného sú s dopravou zadarmo. Minimálna hodnota objednávky pre každú zásielku je 40 €.