

» Čerstvo zomletá chutí najlepšie. Je niečo krajšie ako vôňa čerstvo zomletej kávy? S našimi praktickými kávovými mlynčekmi si svoju kávu zomeliete priamo pred sparením – nádherne čerstvú a aromatickú. «

Ručný kávový mlynček
Obratom ruky čerstvo zomletá – s keramickým mlecím zariadením a jednoduchým nastavovaním stupňa mletia.
Vlastnoručné mletie kávy jednoducho
Rozhodujúcim je stupeň mletia, ktorý sa líši v závislosti od spôsobu prípravy – rovnako ako trvanie kontaktu kávy a vody. Čím jemnejšie je káva zomletá, tým kratší by mal byť čas kontaktu – a naopak.
- Hrubý stupeň mletia:
napríklad pre kanvice s piestom a filtrom, ako aj kanvice pre Cold-Brew-/Cold-Drip - Stredný stupeň mletia:
napríklad pre kávovary na filtrovanú kávu, pre ručný filter a Pour Over - Jemný stupeň mletia:
napríklad pre kávovary na espresso a pákové kávovary