Vysoko kvalitné panvice do každej kuchyne

Kto rád varí, nezaobíde sa bez kvalitnej a odolnej panvice. Sotva existuje kuchynský pomocník, ktorý je tak všestranný a dokáže vykúzliť také chutné pokrmy. Rovnako ako pri jedle, aj vkus pri panviciach je rôzny. Niekto má rád ľahké panvice vyrobené z hliníka alebo inovatívne modely s keramickou vrstvou. Iní uprednostňujú klasické, ťažké železné panvice. V Tchibo nájdete kvalitné panvice za férové ceny.
Panvica z ušľachtilej ocele, Ø cca 20 cm
Panvica z ušľachtilej ocele, Ø cca 24 cm
Panvica z ušľachtilej ocele, Ø cca 28 cm
29,99
34,99
39,99
niekoľko kusov
-47 %
Súprava na Raclette pre dvoch
22,99
12,00
€/ks 6,00
niekoľko kusov
Wok panvica Greenpan Mayflower
59,95
Panvica z ušľachtilej ocele, Ø cca 20 cm
Panvica z ušľachtilej ocele, Ø cca 24 cm
Panvica z ušľachtilej ocele, Ø cca 28 cm
29,99
34,99
39,99
Panvica z ušľachtilej ocele, Ø cca 20 cm
Panvica z ušľachtilej ocele, Ø cca 24 cm
Panvica z ušľachtilej ocele, Ø cca 28 cm
29,99
34,99
39,99

Panvica s nepriľnavým povrchom – klasika v hobby kuchyni

Aj keď panvice zvyčajne vyzerajú dosť nenápadne: V mnohých z nich sa skrývajú špičkové technológie. Kvôli vysokej teplote má veľa potravín tendenciu prilepiť sa na dno panvice. Tomuto treba zabrániť! Výrobcovia postupom času vynašli nespočetné množstvo druhov nepriľnavých povlakov, z ktorých niektoré fungujú lepšie ako iné. My v Tchibo sa spoliehame na inovatívnu technológiu GREBLON®. Tým sa zabráni prilepeniu jedla aj pri vyprážaní s nízkym obsahom tuku.
Pfannen stehen in der Küche und laden zum Braten ein.

Inovatívne a praktické: panvice s keramickým povrchom

Výnimočným príkladom nepriľnavých povrchoch je keramika. Panvice vyrobené z tohto materiálu majú typický, biely povrch a v posledných rokoch sú veľmi módne. Keramika je tvrdý materiál, ktorý má veľmi dobré nepriľnavé vlastnosti. Pri použití keramickej panvice dbajte na to, aby neprišla do kontaktu s kovovými obracačkami alebo špongiami. To sa mimochodom týka väčšiny panvíc s nepriľnavým povrchom.
Eine aufgeräumte Küche lädt zum Kochen ein.

Panvice z nehrdzavejúcej ocele pre dlhotrvajúcu zábavu pri varení

Panvice z nehrdzavejúcej ocele sú obzvlášť bežné v profesionálnych kuchyniach. Niet sa čomu čudovať, veď je známe, že sú obzvlášť robustné a odolné. Najmä panvice z nehrdzavejúcej ocele bez povrchovej úpravy znesú veľa, ale potrebujú trochu cviku pri manipulácii. Zo začiatku by ste nemali používať príliš málo oleja a zvyknite si na to, že nerezovým panviciam trvá o niečo dlhšie, kým dosiahnu prevádzkovú teplotu.

Kvalita je alfa a omega

Len máloktorý iný kuchynský pomocník má také veľké rozdiely v kvalite ako panvica. Bohužiaľ, veľa modelov má tendenciu sa rýchlo opotrebovať, ak ich používate denno-denne. To nemusí byť! V Tchibo chceme, aby ste sa mohli spoľahnúť na kvalitu a odolnosť našich panvíc. Reprezentuje to inovatívny a udržateľný náter GREBLON® a pečať TCM ("Tchibo Certified Merchandise"), ktorá zaručuje naše vysoké štandardy kvality vo všetkých výrobných fázach.
Koch- und Backzubehör gehört in jede Küche.