Štýlové a praktické kúsky v jednom

Móda pre tehotné a bábätká

Pohodlná tehotenská móda pre pohodové tehotenstvo, rozkošné baby oblečenie, skvelý nábytok do detskej izby, ako aj rôzne užitočné veci na prvé spoločné dni s Vaším novým členom rodiny.

Naše najobľúbenejšie kúsky z tejto kolekcie

 
 
 
 
Žiaľ už vypredané
17,99
od15,00
€/ks 7,50
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 15,00 €

Zo všetkých strán pekná

Móda pre nastávajúce mamičky

 
 
  • Tehotenské topy, 2 ks
17,99
14,99
€/ks 7,50
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 14,99 €
 

Čo je také zaujímavé na biobavlne?

Ekologické pestovanie chráni prírodu, šetrí klímu a postará sa o to, aby sa celá rodina cítila dobre. Naše výrobky s biobavlnou spoznáte úplne jednoducho podľa materiálovej špecifikácie: Ak obsahujú minimálne 95 % biobavlny, sú označené logom OCS 100 – a pri minimálne 50 % je to logo OCS Blended.
Dozvedieť sa viac

Rozkošné vecičky pre bábätká a malé deti

Bundičky, tričká, nohavice, dupačky a viac pre malých miláčikov

Môže móda z bavlny škodiť životnému prostrediu?
Áno, pretože bežná bavlna sa pestuje s použitím mnohých škodlivých chemikálií. To škodí podzemným vodám, hmyzu a zdraviu farmárov, ktorí ju pestujú. My v našich výrobkoch používame biobavlnu, aby sme tak chránili životné prostredie.
Čo dokáže biobavlna, čo bežná bavlna nedokáže? Pestovanie biobavlny chráni prírodu, šetrí pôdu, znižuje spotrebu vody a tým prispieva k tomu, aby mohlo poľnohospodárstvo fungovať aj v budúcnosti. To je dôležité nielen pre nás, ale aj pre tých najmenších: budúcu generáciu.
 
  • Čiapky, 2 ks
6,99
4,99
€/ks 2,50
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 4,99 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Žiaľ už vypredané
  • Pletený sveter
  • Pletený sveter
  • Pletený sveter
16,99
od7,99
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 7,99 €
 

Zostať chladný? Kedykoľvek!

Takmer 90 % energie, ktoré spotrebuje jedna práčka, sa použije na ohrev vody – pritom väčšine oblečenia stačí prací program s 15 alebo 30 stupňami. Jednoducho to vyskúšajte, ušetrite množstvo energie a vychutnajte si sviežosť ako zvyčajne!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
niekoľko kusov
  • Legínsy, 2 ks
Zo zmesi bavlny a elastanu príjemnej na telo
9,99
8,00
€/ks 4,00
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 8,00 €
 
 

Plytvať energiou? Nie pri praní!

Vedeli ste, že sušička spotrebuje viac elektriny než chladnička, umývačka riadu a práčka spolu? Starý dobrý sušiak na bielizeň oproti tomu nielen chráni odevy, ale je aj naozaj šetrný k životnému prostrediu.

Bielizeň a nočné oblečenie

Mimoriadne praktické: veľa rôznych body do veľkosti 68 so zavinovacím strihom

 
 

Fľaky preč? Prírodne!

Deti sa ušpinia kdekoľvek. Ak sa o fľaky postaráte ihneď, nemusíte oblečenie prať opakovane alebo vyhadzovať – a tým chránite životné prostredie. Použite jednoducho studenú vodu a pri mastnom fľaku prírodný prostriedok na riad a zabránite veľkej hromade bielizne.
 
Žiaľ už vypredané
  • Body s dlhým rukávom, 3 ks
Z čistej biobavlny príjemnej na telo
14,99
12,00
€/ks 4,00
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 12,00 €
 
 
 
 
 

Dá sa to ešte lepšie ako bio?

Vo výrobkoch s certifikátom GOTS sa rovnako ako pri logu bio skrýva bavlna z ekologického hospodárstva. Okrem toho sa v celom výrobnom reťazci dbá na dodržiavanie ekologických a sociálnych kritérií. K tomu napríklad patrí aj výroba módy bez nebezpečných chemikálií a iných kritických prísad.
 
 
Žiaľ už vypredané
17,99
€/ks 9,00
 
Žiaľ už vypredané
17,99
15,00
€/ks 7,50
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 15,00 €
 
Udržateľnosť v Tchibo

4 fakty o biobavlne

Nesieme zodpovednosť za svet, v ktorom žijeme dnes a budeme žiť zajtra. A za ľudí, s ktorými spolupracujeme. Preto je naším cieľom vyrábať naše výrobky férovo – pre ľudí a prírodu.

198 miliónov

vaní plných vody* zodpovedá množstvu vody, ktoré mohlo Tchibo v roku 2018 ušetriť použitím biobavlny. .
* Základ výpočtu: vaňa s objemom 150 l

Tretí najväčší predajca

biobavlny celosvetovo. Pre nás v Tchibo je to uznanie a zároveň podnet na to, aby sme v tejto ceste dôsledne pokračovali aj naďalej.
Zdroj: textileexchange.org

434 litrov

vody ušetrí Tchibo v priemere pri výrobe jedného trička s biobavlnou.
Zdroj: aboutorganiccotton.org

86%

bavlny nakúpenej v roku 2018 pre Tchibo už pochádzalo z udržateľného hospodárstva.
 
Žiaľ už vypredané
 
Žiaľ už vypredané
  • Pančuchové nohavice, 3 ks
  • Pančuchové nohavice, 3 ks
12,99
7,00
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 7,00 €
 
 
  • Detské ponožky, 3 páry
4,99
3,99
€/ks 1,33
Náhľad
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 3,99 €
 

Veselé a osožné

Hračky a rôzne užitočné doplnky pre Vaše bábätko


Pre noci plné snov

Nábytok a výbava do detskej izby

FÉR K ĽUĎOM A K PRÍRODE: TO JE NAŠA ZODPOVEDNOSŤ

Uvedomujeme si zodpovednosť, ktorú máme za našu planétu, a preto sa už 13 rokov usilujeme o to aby sa naše výrobky vyrábali zodpovedným spôsobom. Ide nám o ochranu životného prostredia, ale aj rešpekt k ľuďom, s kterými spolupracujeme. Veľa sme už dosiahli, ale vieme, že je pred nami ešte dlhá cesta. Každý deň preto pracujeme na tom aby sme dosiahli ešte lepších výsledkov. Podrobnosti k udržateľným výrobkom z tejto kolekcie aj tomu, na čom stále pracujeme, nájdete tu a na adrese tchibo.sk/trvalaudrzatelnost
Aj naše textílie s biobavlnou nesú logo GUT GEMACHT a pomáhajú nám dosiahnuť náš cieľ: 100 % trvalo udržateľné konanie. Jeden úspech sme už mohli zaznamenať, lebo v roku 2016 bolo približne 80 % použitej bavlny z trvalo udržateľných zdrojov.

Ekologicky úsporný spôsob produkcie biobavlny chráni druhovú rozmanitosť a zachovanie úrodných druhov pôdy, čo prináša osoh farmárom pestujúcim bavlnu. Naše výrobky s biobavlnou rozpoznáte jednoducho na základe údajov o materiáloch: Obsahujú minimálne 95 % biobavlny, garantuje to pečať „OCS 100“ – a od obsahu minimálne 50 % pečať „OCS Blended“.
Naše odevy certifikované podľa normy Global Organic Textile Standard (GOTS) sú na dotyk príjemné až trojnásobne. Lebo z kontrolovanej biologickej produkcie a požiadaviek na životné prostredie a sociálnych požiadaviek v celom reťazci výroby textílií profitujú všetci: životné prostredie, ľudia v dodávateľskom reťazci a vy.

KVALITA GOTS
V tomto týždni sú vybrané výrobky certifikované podľa normy GOTS. Obsahujú minimálne 70 % bavlny z kontrolovanej biologickej produkcie a sú vyrobené v súlade s normou Global Organic Textile Standard (GOTS). Nielen pri poľnohospodárskej produkcii, ale aj pri spracovaní sa vzdávame používania nebezpečných chemikálií a kriticky posudzovaných prísad.