Tchibo na Slovensku oslavuje svoje 30. narodeniny

Vôňa čerstvej kávy, štýlová móda pre celú rodinu a inšpiratívne nápady pre domov, vďaka ktorým je každý deň o niečo krajší - to Tchibo na Slovensku ponúka už 30 rokov. Poďme toto krásne výročie osláviť spoločne!

Každý týždeň iná narodeninová ponuka

Tento týždeň pre držiteľov TchiboCard

Ponuka platí na každý nákup pre držiteľov TchiboCard v obchodoch aj v e-shope od 1. 11. 2021 do 7. 11. 2021. Na uplatnenie 3x Vernostných zrniek online sa prihláste do Vášho TchiboCard účtu.

Ešte nemáte TchiboCard?

Zaregistrujte sa teraz

Narodeninové video

Čo nám k narodeninám prajú naši zamestnanci, zákazníci, vedenie firmy a známe osobnosti?

Náš príbeh

Na začiatku bola káva

Rok 1991 bol rokom, kedy to všetko začalo. Tchibo vstupuje do vtedajšieho Československa a kupuje spoločnosť Baliarne obchodu, štátny podnik Jihlava. S tým prišla na náš trh i káva Tchibo. Nasledovala dlhá a zaujímavá cesta, na ktorej sa zrodili značkové obchody ponúkajúce každý týždeň nový sortiment spotrebného tovaru, rozsiahly e-shop, aj rad inovácií pre zákazníkov či netradičných kávových produktov. Poďte s nami na krátku cestu desaťročiami!

Začiatok

Tchibo prinieslo do Česka a na Slovensko jeden z prvých zahraničných kapitálov v bývalej strednej a východnej Európe. Hneď v tom istom roku bola v Prahe na Staromestskom námestí otvorená prvá kaviareň Tchibo. Pamätáte sa? V roku 1998 bola potom zatvorená.

Nový prírastok

Tchibo preberá značku Eduscho, ktorá je slovenským zákazníkom vďaka blízkosti Rakúska veľmi dobre známa, a stáva sa silným hráčom č. 2 na slovenskom trhu s praženou kávou. Dnes Eduscho ponúka širokú škálu rôznych typov káv na tie najpríjemnejšie chvíle v pohodlí domova.

Obchody Tchibo

Ku káve sa pridáva ponuka spotrebného tovaru s každotýždennou novou kolekciou. V Bratislave v OC Avion je predstavená prvá značková predajňa Tchibo s konceptom 3v1 – kávový bar, predaj váženej kávy, kolekcia spotrebného tovaru. V rýchlom slede potom nasledujú ďalšie.

Kávovar Cafissimo

Na trh je uvedený kávovar Tchibo Cafissimo na domácu prípravu prekvapkávanej kávy, caffè crema, espressa alebo kávových špecialít z jednorazových kapsúl. Ponuka je pravidelne obohacovaná limitovanými edíciami prístrojov v atraktívnych farbách a pestrá škála kávových kapsúl zahŕňa aj kávy z výnimočných pestovateľských oblastí. Všetka káva v kapsulách je navyše produkovaná zodpovedne k životnému prostrediu aj ľuďom.

On-line a klub Tchibo

Je spustený internetový obchod www.tchibo.sk. Ponuka spotrebného tovaru aj kávy je razom dostupná státisícom zákazníkov a násobne sa rozširuje, e-shop je v porovnaní s kamennou predajňou svojím spôsobom nekonečne veľký.
V rovnakom roku je predstavený tiež vernostný program TchiboCard a jeho výhody. Okamžite registrujeme veľký záujem zákazníkov, ktorí sa k nám radi vracajú a špeciálne ponuky a výhody členstva tak môžu využiť naplno. To nás, samozrejme, veľmi teší!

Osobný odber

Tento rok sa stáva prelomom v prepájaní našich predajných kanálov. Spúšťame služby cross-channel (Objednať a vyzdvihnúť). V ich rámci je možné nakupovať, vyzdvihovať a vracať tovar naprieč všetkými predajnými kanálmi – najviac si zákazníci obľúbili možnosť nakúpiť on-line a tovar si potom vyzdvihnúť a vyskúšať v obchode.

Najväčšie inovácie

Na slovenský trh, ako druhý na svete, uvádzame kávovú limonádu Mazagrande, neobvyklé a osviežujúce spojenie kávy a citrusovej limonády. V predaji je v štyroch chuťových variantoch a postupne predstavujeme aj limitované edície. Aktuálne ponúkame limitovanú edíciu Ginger & Orange.

Prvé Esperto Caffè

Rozširujeme ponuku kávovarov a predstavujeme prvý plne automatický kávovar na zrnkovú kávu značky Tchibo - Esperto Cafè. Tento inteligentný a tichý kávovar má kompaktné rozmery a moderný dizajn, je praktický a ľahko sa obsluhuje i udržuje. Najlepší nápoj si v ňom pripravíte z kávy Tchibo Barista, na ktorú je špeciálne nastavený.

Ďalší predajný kanál

Prichádzame ešte bližšie k zákazníkom a prinášame na Slovensko koncept obchodu v obchode, tzv. Tchibo kútiky. Vo vybraných supermarketoch odteraz nájdete samostatné oddelenia s kávou a s vybranými výrobkami Tchibo. Kvalitu od Tchibo si tak môžete odniesť domov v rámci bežného nákupu do domácnosti v jednej predajni.

Akých bolo 30 rokov v Slovenskej republike?

Čo sme spoločne s Vami zažili

Voňavá káva a každý týždeň nová ponuka spotrebného tovaru v obchodoch aj v e-shope - to je to, s čím si väčšina zákazníkov Tchibo spája. Viete ale, že sme rodinnou firmou alebo že sme dvojka v káve na Slovensku?

Naše reklamy, ktoré ste milovali

Rezonuje vám i dnes v ušiach slogan Tchibo – Le Cafè alebo sa naoko čudujete, že daný výrobok je z Tchiba, kde predsa majú len kávu? Pripomeňte si niektoré z našich najobľúbenejších televíznych reklám.

Podnikáme zodpovedne - aj v SR

Vo všetkých miestach, kde Tchibo pôsobí sa zapájame do činnosti mnohých miestnych komunít a realizujeme rad projektov. Nie je tomu inak ani na Slovensku. Sme zástancami stratégie „najskôr konajme a až potom o tom hovorme“.
Zaspomínajte si s nami na najkrajšie momenty Tchibo.
K histórii

Hlavné piliere našej spoločenskej zodpovednosti

Trvalá udržateľnosť je zakotvená v DNA našej firmy už od roku 2006. Ide nám nielen o ochranu životného prostredia, ale tiež o rešpekt k ľuďom, s ktorými spolupracujeme - či už ide o našich zamestnancov, farmárov, dodávateľov alebo partnerov. Ešte to nie je 100 % dokonalé, ale posúvame sa smelo vpred.

Príroda (káva, bavlna, drevo)

O udržateľnosti nestačí len diskutovať, je potrebné jednať. Preto nečakáme na vydanie zákonov, aby sme začali niečo robiť. Naša stratégia a programy sú koncipované tak, aby sme mohli robiť to, čo je v našej sfére vplyvu možné. Keď narazíme na hranice, hľadáme partnerov na spoluprácu, ktorí nám pomôžu dostať sa ďalej a realizovať dlhodobé zmeny.

Ľudia

Tchibo nehľadá v krajinách, kde sa káva pestuje, len najlepšie kávové zrná. Zaujíma sa aj o ľudí, ktorí túto kávu pestujú s veľkou láskou a starostlivosťou. Venuje sa ale aj všetkým ostatným, bez ktorých by naše výrobky nemohli vzniknúť – pestovateľom bavlny či robotníkom v továrňach.

Recyklácia a odpady

Prvotným snažením by malo byť odpad vôbec nevytvárať. To si, samozrejme, berieme k srdcu a za niekoľko posledných rokov sme v tejto oblasti ušli veľký kus cesty. Redukujeme obaly, recyklujeme PET fľaše či rybárske siete zo svetových morí, využívame inovatívne materiály a vraciame tak drahocenné zdroje späť do obehu.
Prečítajte si, čo všetko robíme pre životné prostredie a ľudí.
K spoločenskej zodpovednosti
Obľúbené & rozmanité

Naše najlepšie kategórie

Detská móda

Objavte teraz

Dámska bielizeň

Objavte teraz

Pánska nočná bielizeň

Objavte teraz

Oblečenie
pre tínedžerov

Objavte teraz

Dámske športové oblečenie

Objavte teraz

Pánska spodná bielizeň

Objavte teraz

Kuchyňa a jedáleň

Objavte teraz

Dámske nohavice

Objavte teraz

Športová výbava

Objavte teraz
Objavte ešte viac

Aktuálne kolekcie

Jarný VÝPREDAJ

Objavte teraz

Zažiarte v pestrých farbách

Objavte teraz

Vychutnajte si dovolenku!

Objavte teraz

Milujeme ležérnosť!

Objavte teraz

Severský šarm

Objavte teraz

Pestrofarebné a rozmanité kúsky

Objavte teraz

V záhrade ako doma

Objavte teraz

Hor sa do zelene

Objavte teraz

Základné kúsky
pre pánov

Objavte teraz

Dámska móda

Objavte teraz

Kombinácie na daždivé dni

Objavte teraz

Detská kolekcia

Objavte teraz

Ako na farme

Objavte teraz

Oslava jari

Objavte teraz

Beh a tréning

Objavte teraz

Príjemne strávené chvíle

Objavte teraz

Tchibo. Objavte to skutočne dobré.