Spôsoby platby

V e-shope Tchibo ponúkame nasledovné spôsoby platby:
  • Platba na dobierku
  • Platba platobnou kartou cez internet
  • Platba vopred bankovým prevodom
  • Platba cez PayPal
  • Platba v hotovosti pri osobnom odbere
  • Darčeková karta
UniCredit Bank Slovakia, a.s.
Číslo účtu: 1423346016/1111
IBAN: SK2111110000001423346016
SWIFT: UNCRSKBX
Tchibo si vyhradzuje právo v jednotlivých prípadoch vylúčiť určité spôsoby platby. Pri osobnom odbere môžete platiť v hotovosti alebo kartou.
Za tovar zaplatíte pri jeho prevzatí buď v hotovosti alebo platobnou kartou. Platba pri doručení na dobierku je spoplatnená čiastkou 1€.
Pri nákupe tovaru online môžete platiť rýchlo a bezpečne prostredníctvom služby PayPal.

Počas zadávania objednávky jednoducho zvolíte ako spôsob platby PayPal. Po odoslaní objednávky budete automaticky presmerovaní na PayPal, kde dokončíte platbu.

Na úhradu cez PayPal musíte mať zriadený PayPal účet. V PayPal účte si jednorazovo uložíte údaje o Vašom bankovom spojení alebo údaje o Vašej platobnej karte. Pri každom ďalšom nákupe s PayPal budete potrebovať iba svoje užívateľské meno a heslo.

Viac informácií o službe PayPal nájdete na https://www.paypal.com/sk/
Môžete zaplatiť kartami Visa, MasterCard.

V prípade platby bankovou kartou a využitia zľavového kupónu, Vernostných zrniek alebo iného nástroja umožňujúceho uplatniť zľavu z pôvodnej ceny tovaru, môže byť na bankovom účte zákazníka dočasne zablokovaná pôvodná cena tovaru pred zľavou. Najneskôr do 21 kalendárnych dní bude platba spracovaná, blokácia sa zruší a zaúčtuje sa len cena po zľave zodpovedajúca cene uvedenej na potvrdení objednávky.
Za tovar zaplatíte pri jeho osobnom prevzatí jednej z našich predajní. Pri osobnom odbere je možné platiť v hotovosti alebo platobnou kartou.
Platba bankovým prevodom je spôsob platby vopred, t.j. tovar je odoslaný po pripísaní peňažných prostriedkov na účet Tchibo. Všetky informácie ohľadom platby bankovým prevodom Vám budú zaslané e-mailom po zadaní objednávky. Upozorňujeme, že tovar bude rezervovaný jeden týždeň.

Údaje na bankový prevod:

UniCredit Bank Slovakia, a.s.
Číslo účtu: 1423346016/1111
IBAN: SK2111110000001423346016
SWIFT: UNCRSKBX

Do „správy pre príjemcu“ uveďte referenčné číslo platby uvedené v e-maile týkajúcom sa informácií o platbe bankovým prevodom.
Nakoľko nie všetky spôsoby platby sú dostupné pre všetky spôsoby dopravy, výdajné miesta či skupiny tovarov – e-shop automaticky pri zostavovaní objednávky umožní vybrať iba taký spôsob platby, ktorý je v danej konfigurácii možný. Tchibo si vyhradzuje právo v jednotlivých prípadoch vylúčiť určité spôsoby platby.