Možnosti objednávky

Objednávka online

Proces objednania v online obchode Tchibo prebieha v štyroch krokoch:
Ak máte vytvorený osobný účet Tchibo
Ak máte vytvorený osobný účet Tchibo, kliknite na tlačidlo „Prihlásiť“. Vaše údaje sa po zadaní Vašej e-mailovej adresy a hesla automaticky doplnia. V prípade potreby ich, prosím, opravte.

Ak nemáte vytvorený osobný účet Tchibo
Ak ešte nemáte vytvorený osobný účet Tchibo, môžete si ho zriadiť počas procesu objednávania alebo uskutočniť jednorazovú objednávku. Pri jednorazovej objednávke sú povinnými údajmi oslovenie, meno, priezvisko, adresa, e-mailová adresa a telefónne číslo.
V tomto kroku si zvolíte želanú dodaciu adresu: dodanie na fakturačnú adresu, dodanie na inú dodaciu adresu, dodanie do vybranej predajne Tchibo. Informácie o všetkých možnostiach dodania nájdete v sekcii Dodanie.
Ponúkame rôzne možnosti platby: platba na dobierku, platba platobnou kartou, platba pri osobnom odbere, platba prostredníctvom služby PayPal, platba vopred. Podrobné informácie o možnostiach platby nájdete v sekcii Spôsoby platby.
Na stránke s prehľadom objednávky sa Vám ešte raz zobrazí Vaša kompletná objednávka. Skontrolujte si, prosím, správnosť všetkých uvedených údajov.

Kliknutím na tlačidlo "Zmeniť" môžete v prípade potreby zmeniť Vašu fakturačnú alebo dodaciu adresu, spôsob platby alebo počet objednaných výrobkov.

Kliknutím na tlačidlo "Zrušiť" môžete výrobok z Vášho nákupného košíka odstrániť.

Na stránke s prehľadom objednávky sa Vám ešte raz zobrazí termín dodania, informácia, či je výrobok možné darčekovo zabaliť, a celková cena Vašej objednávky vrátane poštovných nákladov.

Pred odoslaním objednávky si, prosím, prečítajte naše Všeobecné obchodné podmienky.

Ak je všetko v poriadku, odošlite svoju objednávku stlačením tlačidla "Záväzne objednať s povinnosťou platby". Vzápätí dostanete na svoju e-mailovú adresu potvrdenie o prijatí objednávky.
Vo Vašom online účte Tchibo máte k dispozícii prehľad Vašich objednávok. V Prehľade objednávok vidíte stav a ďalšie detaily Vašich aktuálnych objednávok.
Z technických dôvodov nemôžete Vy ani náš zákaznícky servis zmeniť objednávku.

Objednávka cez telefón

Výrobky z e-shopu Tchibo si môžete objednať aj telefonicky.
Naša bezplatná zákaznícka linka 0800 212 313 je Vám k dispozícii v dňoch pondelok – piatok v čase od 8:00 do 20:00 hod. a v sobotu v čase od 8:00 do 16:00 hod.

Objednávka v kamennom obchode Tchibo

Naše výrobky si môžete objednať na svoje meno priamo v kamennom obchode Tchibo a taktiež si ich tam vyzdvihnúť.
Rezervujte si online výrobok dostupný v kamennom obchode a v prípade dostupnosti si ho môžete vyzdvihnúť ešte v ten istý deň.

So službou "Rezervovať v obchode“ si na www.tchibo.sk môžete rezervovať tovar dostupný v kamenných obchodoch Tchibo. Postup rezervácie nájdete tu.

Hneď ako bude Vaša objednávka vo zvolenom kamennom obchode pripravená, budete o tom informovaní e-mailom. Tovar si môžete vyzdvihnúť do 2 dní od potvrdenia.

Tovar zaplatíte pri prevzatí platobnými prostriedkami akceptovanými v obchode.

Držitelia TchiboCard môžu pri prevzatí a zaplatení v predajni zbierať a použiť Vernostné zrnká. Pri rezervácii v obchode nie je možné uplatniť zľavy, ktoré boli platné online v čase nákupu, môžete však využiť zľavy platné v kamennom obchode v čase vyzdvihnutia.
Objednajte si a nechajte si svoju objednávku doručiť do predajne Tchibo na osobný odber.

Keď bude Vaša objednávka vo zvolenom kamennom obchode pripravená, budete o tom informovaní e-mailom. Ak ste v procese objednávania e-mailovú adresu nezadali, budete informovaní prostredníctvom SMS správy. Tovar si môžete vyzdvihnúť do 7 dní odo dňa zaslania SMS správy.

Dodacia lehota je 5-8 pracovných dní. Tovar zaplatíte pri prevzatí platobnými prostriedkami akceptovanými v obchode. Tovar si v predajni Tchibo môžete vyzdvihnúť do 7 dní.

Pri osobnom odbere v kamennom obchode si prosím prineste potvrdenie o prijatí objednávky, ktoré sme Vám poslali bezprostredne po nákupe. Vytlačte si ho alebo uložte do mobilného telefónu. Predídete tým nezrovnalostiam pri preberaní tovaru.

Držitelia TchiboCard môžu pri prevzatí a zaplatení v predajni zbierať a použiť Vernostné zrnká.
Tovar Vám radi doručíme na Vami určenú dodaciu adresu.
Dodanie tovaru sa uskutoční prostredníctvom nášho zmluvného prepravcu.
Držitelia TchiboCard môžu pri objednaní zbierať a použiť Vernostné zrnká.
Osobný odber nie je možný ak sa jedná o veľkorozmerný tovar (napr. nábytok), partnerské akcie a iný vybraný tovar. Venujte, prosím, pozornosť údajom uvedeným na príslušnej stránke detailu výrobku v časti Objednanie a doručenie.

Objednávka mimo Slovenskej republiky

Objednávka mimo Slovenskej republiky nie je možná. Sortiment z e-shopu Tchibo.sk, je možné objednávať a dodávať len v rámci príslušnej krajiny.

Dostupnosť výrobkov

Výrobky Tchibo sú dostupné len do vypredania zásob, preto je možné, že sa niektoré obľúbené výrobky rýchlo vypredajú.

Ak výrobok nie je k dispozícii v e-shope

Pri výrobkoch, ktoré sa predávajú aj v našich kamenných predajniach, máte možnosť overiť si ich dostupnosť vo Vami vybranom obchode Tchibo a rezervovať produkt priamo na stránke výrobku kliknutím na odkaz „Skontrolovať dostupnosť v obchode a rezervovať".

Na stránke produktu si takisto môžete vyžiadať e-mailové upozornenie, ktoré Vám bude zaslané, akonáhle bude výrobok opäť k dispozícii. Túto funkciu môžete využiť po prihlásení sa do Vášho online účtu.

Nedostupnosť niektorých výrobkov, bohužiaľ, súvisí s pandémiou koronavírusu, ktorá negatívne ovplyvnila dostupnosť surovín, výrobné kapacity i dopravné cesty. Usilovne pracujeme na tom, aby tu Vaše obľúbené výrobky boli pre Vás čo najrýchlejšie!

Ak výrobok nie je k dispozícii v kamennom obchode

Ak je výrobok vypredaný v obchode, je možné, že je stále dostupný v e-shope.

Upozornenie: Niektoré naše výrobky, ako napríklad nábytok alebo iné objemné výrobky, nie sú dostupné v kamenných obchodoch. Pri každom výrobku v e-shope Tchibo nájdete zoznam možných dodacích adries produktu.

Vyhľadávanie v e-shope Tchibo

Do políčka „Hľadať výrobky“ v hornej časti stránky zadajte názov alebo číslo výrobku, resp. výraz, ktorý najlepšie charakterizuje to, čo hľadáte. Kliknutím na lupu alebo stlačením klávesy Enter potvrdíte Vaše vyhľadávanie a zobrazí sa Vám stránka s výsledkami.

Už počas zadávania hľadaného výrazu Vám vyhľadávač navrhne pojmy, ktoré sa zobrazia v ľavej časti ponuky. Kliknutím na niektorý z pojmov sa zobrazí stránka s výsledkami vyhľadávania.

V pravej časti ponuky sa zobrazujú konkrétne výrobky zodpovedajúce hľadanému výrazu. Kliknutím na niektorý z výrobkov sa dostanete priamo na stránku produktu.

Výsledky vyhľadávania

Na stránke s výsledkami vyhľadávania nájdete výrobky z aktuálneho sortimentu alebo sa môžete nechať inšpirovať výrobkami z minulých kolekcií.
Ak zadáte všeobecné pojmy, môže sa stať, že sa zobrazí väčší počet výsledkov vyhľadávania. V takom prípade môžete výsledky vyhľadávania zúžiť pomocou filtrov.

Možnosti filtrovania:
(1) veľkosť
(2) farba
(3) cena

Kliknutím na vybraný filter sa zobrazia jeho možnosti. Môžete si vybrať viacero nastavení a filtrov súčasne. Opätovným kliknutím na nastavenie alebo filter ich zrušíte. Kliknutím na „Zrušiť všetky filtre“ sa zobrazí Váš pôvodný výsledok.

Žiadne alebo nevhodné zhody

  • Overte, či je výraz správne napísaný
  • Skúste zadať podobný výraz
  • Pokúste sa zadať všeobecnejší výraz
  • Zmenšite počet zadaných výrazov

Výrobok už nie je dostupný

Pri výrobkoch, ktoré sa predávajú aj v našich kamenných predajniach, máte možnosť overiť si ich dostupnosť vo Vami vybranom obchode Tchibo priamo na stránke produktu kliknutím na odkaz „Skontrolovať dostupnosť v obchode a rezervovať'“. Niektoré naše výrobky, ako napríklad nábytok alebo iné objemné výrobky, nie sú dostupné v kamenných obchodoch. Pri každom výrobku v e-shope Tchibo nájdete zoznam možných dodacích adries produktu.
Ešte ste u nás nenakupovali?

Zoznámte sa s e-shopom Tchibo a zistite, že nakupovanie u nás je jednoduché a pohodlné.