Schließen

Moja obľúbená káva? Tchibo!

Aký je rozdiel medzi espressom a „normálnou“ kávou?

Barista Tchibo Graziano Chessa vysvetľuje, čo je pri príprave espressa dôležité.

Ku príprave espressa

Tip na recept: Café d’amour

Láska na prvý dúšok: K espressu pridajte kakaový prášok, škoricu a Cointreau.

Recept

Dokonalý pôžitok z kávy

Dokonalá príprava kávy Tchibo

Dokonalá príprava kávy Tchibo

Každý spôsob prípravy kávy si vyžaduje iný postup - od samotnej prípravy cez množstvo kávy až po stupeň zomletia. Tu sa dozviete ako dokonale pripraviť kávu v každom type kávovaru.

Všetko o príprave kávy
Chutné recepty na kávu s Cafissimo

Chutné recepty na kávu s Cafissimo

Vychutnajte si dokonalé posedenia pri káve s lahodnými špecialitami pripravenými v Cafissimo.

Všetky recepty

Trvalo udržateľný spôsob pestovania kávy

Prospešné pre ľudí aj prírodu

Prospešné pre ľudí aj prírodu

Už viac ako 60 rokov Vám ponúkame najvyššiu kvalitu kávy. Aby sme to mohli robiť aj naďalej, angažujeme sa za ochranu prírody a lepšie životné podmienky farmárov a ich rodín v krajinách, kde sa pestuje naša káva.

Viac informácií
Vedeli ste?

Vedeli ste, že...?

Na 1 kg kávy je potrebných 5 kg kávových čerešní. Z jedného kávovníka je možné za rok získať približne 0,45 kg.

Mnohé naše kávy majú označenie Fairtrade, Rainforest Alliance, UTZ Certified alebo BIO.